YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ
Nasıroğlu, Batman’ın sağlık projelerini Bakan Memişoğlu’na taşıdı
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek Batman’ın sağlık yatırımlarını görüştü.
Nasıroğlu’na ziyarette AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Doğu, ilçe ve belde belediye başkanları ile İl Sağlık Müdürü eşlik etti.
Ziyarette Batman’ın sağlık alanındaki öncelikli başlıkları detaylı şekilde ele alındı. Milletvekili Nasıroğlu, görüşmede özellikle 500 yataklı Devlet Hastanesi sürecinin hızlandırılması, İluh Devlet Hastanesi’nin ihale aşamasının öne çekilmesi, yeni sağlık yatırımları için hazırlanan alanların yatırım programına alınması ve DHY kapsamında Batman’ın uzman hekim ihtiyacı konularını Bakan Memişoğlu’na iletti.
Milletvekili Nasıroğlu ayrıca Sağlık Bakanı Memişoğlu’nu Batman’da devam eden ve planlanan sağlık projelerini yerinde incelemek üzere kente davet etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’ın sağlık hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi için çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.
Nasıroğlu, “Hemşerilerimizin sağlık hizmetlerinden daha etkin, daha hızlı ve daha kaliteli şekilde yararlanabilmesi için her platformda girişimlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
Nasıroğlu, ev sahipliği ve Batman heyetine gösterdiği ilgi nedeniyle Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok