‘BİLİNÇLİ GENÇ OLMAK’ KİTABI YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ VERİLDİ
‘BİLİNÇLİ GENÇ OLMAK’ KİTABI YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik okuma kültürünün geliştirilmesi amacıyla düzenlenen ‘Bilinçli Genç Olmak’ etkinliğinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürleri Ömer Çevik, Mehmet Şirin Temiz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Gerçekleşen etkinlik ile ilgili Okul Müdürü Cengiz Acar’dan bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, tüm öğrencileri böyle güzel ve anlamlı bir etkinliğe katıldıkları için kutladı.
Müdür Kurtaran “Sevgili gençler, okuma kültürünüzün gelişmesi amacıyla okul idaresi ve öğretmenleriniz tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinliğe katılarak “Bilinçli Genç Olmak” adlı kitabı okumuş olmanızdan dolayı hepinizi kutluyorum.
Bilinçli ve bilge insanlar olarak yetişmeniz toplum olarak en çok arzuladığımız şeydir. Bilinçli birer genç olmanız demek kendinize, ailenize, çevrenize, topluma, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olmanız demektir. Bunun için çok çalışıp kendinizi en iyi şekilde yetiştirme gibi bir sorumluluğunuzun olduğunu unutmadan daha çok kitap okuyarak geleceğe en iyi şekilde hazırlanabilirsiniz.
Her yarışmada yarışmanın doğal kuralı olarak dereceye girenler olur ama bu yarışmada yarışmaya katılan tüm gençlerimizin kazançlı çıktığına inanıyorum. Böylesi anlamlı ve güzel bir etkinliği düzenleyen okul idaresi ve tüm öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Etkinlik toplu hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok