Mülki İdare Amirleri Toplantısı yapıldı
Batman'da Mülki İdare Amirleri Toplantısı, Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.
Gündemdeki konuların yanı sıra ilçelerin sorunlarının görüşüldüğü toplantıya; Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin ve ilçe kaymakamları katıldı.
Batman'da yürütülen hizmetlerde verimliliğinin artması ve yapılan hizmetlerin vatandaşa daha rahat yansıtılması amacıyla düzenli olarak, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla bir araya geldiklerini belirten Vali Deniz, toplantıda idarecilerle Batman ve ilçelerinin sorunlarını karşılıklı istişarelerde bulunduklarını belirtti.
Batman merkez ve ilçelerde görev yapan Mülki İdare Amirleri ile Yerel Yönetim Yöneticilerinin ortak hareket etmelerinin önemli olduğunu ifade eden Vali Deniz, hizmetleri yürütürken bütün kurumların istişarelerde bulunmaları ve koordinasyon içinde çalışmaları gerektiğini vurguladı.
Görevlendirme yapılan belediyelerin, Belediye Başkanlarının, vatandaşların istek ve sorunları ile yakından ilgilenilmelerini isteyen Vali Deniz, hizmetleri yürütürken asıl amacın vatandaşın gönlünü fethetmek olduğunu belirterek, "Eğer yaptığımız hizmetlerin karşılığında vatandaşın hayır duasın alıyorsanız, önemli olanın budur." diye belirtti.
FETÖ/PDY başta olmak üzere tüm illegal örgütlere karşı bugüne kadar sürdürülen etkin mücadelenin aralıksız olarak devam etmesi talimatını veren Vali Deniz, özelikle devlet kurumlarında görev yapan personelin terör örgütleriyle ilişkilerinin tespiti halinde gerekli yasal işlemin derhal yerine getirerek, denetimlerin sıkı bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.
Toplantıya katılan Belediye Başkan Vekili, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamlarına teşekkür eden Vali Deniz, çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Deniz, Mülki İdare Amirleriyle yemekte bir araya geldi
Vali Ahmet Deniz, Mülki İdare Amirleri Toplantısı ardından "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Batman'da görev yapan mülki idare amirleri ile yemekte bir araya geldi.
Yemekten sonra Mülki İdare Amirleriyle bir süre sohbet eden Vali Deniz, idarecilerin “10 Ocak İdareciler Gününü” kutlayarak, “Yereldeki devletin temsilcileri olarak bizler her durum ve koşulda Devletimiz ile vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmek için gece-gündüz demen çalışmamız gerekiyor.” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0123 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 02500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 04METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0523 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 06TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 07ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 08SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 09KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 10“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 11BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 12Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 13VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 14TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 15BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI




Henüz Yorum yok