"TEMEL İHTİYAÇLAR BİLE ALINAMIYOR"
MÜJDECİ "TEMEL İHTİYAÇLAR BİLE ALINAMIYOR"
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, iğneden ipliğe gelen zamlar ile vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile almakta büyük güçlük çektiğini belirtti.
Batman'da bir dizi esnaf ziyaretinde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Market raflarındaki etiketler günlük olarak değişmeye başladı. Maalesef vatandaşlarımız çoluğunun çocuğunun boğazından kısmaya başladı. 20 yıldır ülkeyi yöneten iktidar; bütün kazanımlarımızı yerle bir etti. Elektrik, doğalgaz, kira artışı, gıda ve akaryakıttaki fahiş artışlar gibi iktidarın uzun süredir kontrol altına alamadığı bu temel ihtiyaçlar vatandaşın canını yakmaya devam ediyor. Vatandaşımız artık yaşamıyor, sadece hayatta kalmak için çaba ortaya koyuyor. Vatandaşımızın sesine adeta kulak tıkanmış durumda. Ekim ayında dolar 10 lirayken akaryakıt da 7 liraydı. Şimdi dolar 13 lira ama akaryakıt 16 liraya yaklaştı. Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Asgari ücrete yaptıkları zam daha çalışanların cebine girmeden buhar oldu gitti. 2 kişilik bir aileyi bile yönetmek için planlamaya, stratejiye ihtiyaç varken 84 milyonu günlük tartışmalarla bilimden, stratejiden ve öngörüden uzak bir tutum ile yönetmeye çalışmalarının bedelini vatandaşımız ödüyor." dedi.
"VATANDAŞ YÜKSEK PAHALILIK ALTINDA EZİLİYOR"
Pahalılığın akılalmaz noktalara geldiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Türkiye'de durumundan memnun olan tek bir grup bile yok. Öğretmeni, doktoru, işçisi, emeklisi, esnafı, çiftçisi adeta yüksek pahalılık altında eziliyor. Ülkemizde çalışanların büyük çoğunluğu yapılan son zamlar ile birlikte yoksulluk sınırının altında kaldı. Çalışanların yarısından fazlası ise açlık sınırında yaşıyor. Bugün Türk Lirasının dünyanın en kıymetsiz para birimleri arasına girmesinin tek sorumlusu, kötü yönetimdir." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 02AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 03KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 04BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 05Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 06EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 07BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 08HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 09“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 10“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 11BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 12BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 13BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 14BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 15CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM




Henüz Yorum yok