‘SİVİL TOPLUM’UN YENİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
Batman, Türkiye’de bir ilke imza atarak ülkenin ilk ve tek Sivil Toplum Merkezini hayata geçirdi.
Kentteki yaklaşık 400 dernek ve vakfı tek çatı altında buluşturan merkez, hem ortak bir dayanışma alanı sunuyor hem de STK’ların uzun süredir yaşadığı kira, gider ve mekân sorununa kalıcı bir çözüm getiriyor.
STM’NİN SAĞLADIĞI İMKANLAR
Sivil Toplum Merkezi, yalnızca ofis alanlarından ibaret değil; aynı zamanda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yürütülebileceği bir yaşam merkezi olarak tasarlandı. Kompleks bünyesinde; Futbol, basketbol, tenis ve voleybol sahaları, Kadın ve erkeklere özel fitness salonları, Canlı yayın ve medya odası, Kafe, toplantı ve konferans salonları, Çeşitli sosyal aktiviteler için geniş alanlar bulunuyor. Hizmete açılan toplum merkezinde STK’lar sadece idari çalışmalarını değil; gençlere yönelik spor turnuvalarını, kültürel buluşmaları, eğitim projelerini ve farkındalık etkinliklerini de aynı çatı altında gerçekleştirebilecek.
“BİR KALP BİN UMUT” DERNEĞİ’NDEN TEŞEKKÜR
Batman’da faaliyet gösteren Bir Kalp Bin Umut Derneği, yeni merkezle birlikte çalışmalarını daha da genişleteceğini açıkladı. Dernek, Sivil Toplum Merkezi çatısı altında; Dernek Başkanı, merkezin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Batman Valisi Ekrem Canalp ve Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Kemal Akkurt olmak üzere tüm katkı sunanlara teşekkür ederek, “Bu merkez sayesinde daha fazla insana ulaşacak, gönüllülerimizle birlikte daha güçlü ve sistemli bir hizmet ağı oluşturacağız. Batman’a ve tüm gönül dostlarına hayırlı olsun” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok