“EN BÜYÜK KAYYIM’I “HEDEP” KÜRT HALKINA YAPIYOR”
ÇETİN “EN BÜYÜK KAYYIM’I “HEDEP” KÜRT HALKINA YAPIYOR”
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, HEDEP Batman Milletvekillerinin Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a yönelik ‘Özür dilesin’ açıklamalarına sert cevap vererek, ‘Önce kendilerine baksınlar.’ dedi.
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Batman ve Türkiye genelinde 2009 yılından bu yana yerel ve genel seçimlerde, dillerinden düşürmedikleri halkın iradesini yok sayarak, dışarıdan aday göstermeyi kendilerine hak olarak gören HEDEP yönetimi; Kürt halkına en büyük kayyımı kendilerinin atadıklarından sanırım habersizdirler. Her seçim öncesi HDP veya HEDEP , Herneyse işte ve diğer farklı isimlerde seçimlere giren kesimin yönetimi, kendi seçmenine en büyük ihaneti zaten yapmaktadır. Bu şehir onların belediye yönetiminde sürekli ya geriye gitmiştir, ya yerinde saymıştır .Her seferinde Batman’a ithal veya dışardan atanmış adaylar getirilerek halkın iradesine en büyük ihaneti kendileri yapmış olmuyor mu? Batman’da bu işi yapabilecek yüzlerce insan varken, dışardan aday göstermek neyin nesidir? Batman gibi hassas ve Kürt halkının yoğun olarak yaşadığı bir kentte bu tür hareketler tamamen menfaate ve çıkara dayalıdır. Şunu bilsinler; Biz her zaman Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ekrem Canalp’ın yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu. Başkan Çetin devamında “ Sayın Valimiz yaptığı hizmetlerden dolayı mı özür dilesin?
Ne kadar saçma. Tam aksine
tam aksine yıllarca bu halkın üzerinden nemalanan HEDEP’li vekillerin hem Valimize teşekkür etmeli , Hem de Kendilerinin Batman halkından özür dilemesi gerekir” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok