AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
Beşiri’de yaklaşık 66 dekar alan üzerinde yapımı ve düzenleme çalışmaları devam eden Beşiri Ahmed-i Hani Mesire Alanında incelemelerde bulunan Vali Ekrem Canalp, mesire alanının 15 Aralık 2025 tarihinden itibaren vatandaşların hizmetine açılacağını belirtti.
Alanda incelemelerde bulunan Vali Canalp, yürütülen çalışmalar hakkında kamu kurum yöneticilerinden ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Ayrıca, mesire alanının eksiksiz bir şekilde belirlenen sürede tamamlanması konusunda yetkililere talimat verdi.
Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Canalp “Ahmed-i Hani Mesire Alanı sadece Beşiri’ye değil, Batman merkezinden, diğer ilçelerimizden ve çevre illerden gelecek vatandaşlarımıza da hizmet verecek harikulade bir mekân olacak.
Burası, Batman için tıpkı diğer mesire alanlarımız gibi çok güzel bir dinlenme ve sosyalleşme alanı olarak hizmet verecek. Bu mesire alanının hizmet modeli bize şunu gösterecek: Batman’ın yalnızca il merkezinde değil, ilçelerimizde de güzel hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bunlardan biri de önümüzdeki hafta temelini atacağımız, ilk kazmasını vuracağımız Mavi Yeşil Batman Projesi olacak. Bu projenin karakteristik özelliği, Türkiye’deki kent parkları arasında en büyüklerinden biri olacak olmasıdır.
2000 dönümü aşkın alanı ile Türkiye’ye, bölgeye ve Batman’a en güzel hizmetlerden birini sunmanın gururunu yaşayacağız” diye konuştu.
Mesire alanında; büfe, mescit, futbol ve basketbol sahaları, kafeterya, 74 adet çatılı piknik masası, 20 adet standart piknik masası, 21 adet barbekü, yürüyüş ve bisiklet yolları yer alıyor.
İnceleme sırasında Vali Canalp’a Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.


Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 02PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 03BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 04ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 05Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 06Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 07TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 08HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 10BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 11Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 12Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 13Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 14ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 15ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok