“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”
AK Parti Batman İl Teşkilatı, teşkilat içi dayanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla kapsamlı bir piknik programı düzenledi.
Programa; AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, MKYK Üyesi Murat Çiçek, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları ile ilçe teşkilat mensupları katıldı.
Doğayla iç içe bir ortamda gerçekleşen etkinlikte teşkilat üyeleri hem moral buldu hem de dava arkadaşlığı çerçevesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, yaptığı konuşmada teşkilat mensuplarının birlik ve dayanışma içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekerek “Gönülden bağlı olduğumuz davamızda, teşkilatlarımızla hep omuz omuza yürüyeceğiz. Birlikte başarmaya devam edeceğiz. Bu buluşmalar sadece birer etkinlik değil; teşkilat ruhunu pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren önemli adımlardır. Her bir teşkilat mensubumuzun katkısı, bu büyük davanın başarısında önemli bir yer tutuyor” dedi.
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu programda yaptığı değerlendirmede, teşkilatların kararlılıkla yoluna devam ettiğini belirterek “AK Parti’nin gücü, sahadaki birlikteliğinden ve teşkilat bilincinden geliyor. Bu güzel ortam, davamıza olan bağlılığın en somut göstergesidir” ifadelerini kullandı.
Program boyunca çeşitli etkinlikler, sohbetler ve toplu fotoğraf çekimleriyle sıcak bir atmosfer oluştu. Katılımcılar organizasyondan memnuniyetlerini dile getirirken, bu tarz buluşmaların teşkilat içi bağları güçlendirdiği vurgulandı.
Birlikten kuvvet doğar, inançla yürürüz yarınlara sloganıyla tamamlanan program, teşkilat üyeleri arasında dayanışma ruhunu pekiştiren önemli bir buluşma olarak kayıtlara geçti.

.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 02Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 03Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 04Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 05“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 06HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
- 07Batman Emek ve Demokrasi Platformu 2026 bütçesine tepki gösterdi
- 08Kozluk’a yeni Dahiliye Uzmanı atandı
- 09UYANIK: “ESNAF SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYOR”
- 10Yetimler Vakfı, Afrika'daki Mazlumlar İçin Destek Çağrısında Bulundu
- 11Batman Nüfus İl Müdürlüğü’nden Personeline Önemli Promosyon Anlaşması
- 12ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 13YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ
- 14BATMAN BASINI; ''GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR''
- 15Hasankeyf’te zeytin devrimi




Henüz Yorum yok