HATEM’DEN VELİLERE ANLAMLI SEMİNER
Özel Batman Hatem Okulları öğrenci velilerine, ‘‘Anne baba tutumları ve çocuğun gelişimi üzerine etkileri’ konusunda seminer vererek bilgilendirdi. Katılımın yüksek olduğu seminerde konuşan Rehber Öğretmeni Dilek Ekingen, eğitim seminerlerini her ay düzenli olarak vermeyi planladıklarını söyledi. Uygulamalı ve görsel olarak farklı konuların işlendiği seminerde zaman zaman öğrenci velileri de soru ve cevap şeklinde katılım sağlayarak, bilgi sahibi oldular.
“HER EV BİR OKULDUR”
Her evin bir okul gibi görülmesi gerektiğini belirten Özel Hatem Okulları Rehber Öğretmeni Dilek Ekingen aile ortamının, tutum ve davranışların, ders çalışma programlarının, yemek yeme alışkanlıklarının, anne ve babanın tutumu, kişisel temizlik ve daha birçok konunun merkezinin aile ortamı olduğunu söyledi. Okulların ise bir eğitim öğretim merkezi olduğunu belirten Ekingen; “Anne-babaların ve bizlerin çocukları üzerindeki görevleri çok farklıdır. Eğitim ve öğretim bu ikilemenin birleşmesiyle tamamlanır. Okulda bizler öğretmensek, evde de anne ve babalardır. Herkes üzerine düşeni yaparsa, çocuklarımız sağlıklı, donanımla ve faydalı bireyler olarak yetişirler. ”diye konuştu.
“ÇOCUKLAR EMANETİMİZDİR”
Özel Hatem Okulları Genel Müdürü Aydın Kahraman ise, okul olarak farklı olduklarını ve insan yetiştirme odaklı eğitim ve öğretim verdiklerini söyledi. Kahraman; “Özellikle ilk ve orta bölümler çocuklarımızın eğitim ve öğretimde hayatlarına yön verecekleri yerlerdir. Bunun bilincinde her şeyin eksiksiz ve tam olması için profesyonel kadromuzla hizmette sınır tanımıyoruz. Bize emanet edilen öğrencilere çocuklarımız gibi bakıyoruz.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok