MÜJDECİ’DEN SERT TEPKİ
MÜJDECİ’DEN SERT TEPKİ
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, geçtiğimiz hafta Batman Belediyesi’nde görevli 6 memur ve 24 işçi için başlatılan soruşturmaya tepki gösterdi.
“SORUŞTURMANIN YASAL GEREKÇESİ YOKTUR”
Soruşturmanın “kendinden olmayanı yok saymak, ötekileştirmek ve sindirmek için” başlatıldığını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Batman Belediyesi’nde aralarında 30 yıldan uzun bir süredir çalışan, emekliliğine birkaç ayı dahi kalmış olan birçok kişinin bulunduğu 6 memur ve 24 işçi kardeşimize yönelik başlatılan soruşturma tam anlamıyla kendinden olmayanı yok saymak, ötekileştirmek ve sindirmek için başlatılmıştır. Birçok kez haklarında açılan soruşturmalardan “kovuşturmaya yer olmadığına dair” kararlar olmasına rağmen, aralarında 6-7 yıl önce kapanmış olan Kürt Yazarlar Derneği gibi birçok derneğe üyeliği soruşturma konusu yapmanın hiçbir makul ve yasal gerekçesi yoktur.”
“ADETA ÖLÜME SÜRÜKLENMEYE ÇALIŞILIYORLAR”
“Siyasi iradenin amacı bu çalışanlarımızı işten çıkartmak ve yerlerine yandaşlarını almaktan başkası değildir. İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan cadı avı ile tam anlamıyla adalet ve hukuk bir kez daha ayaklar altına alınmıştır. AKP genel başkanı bir yandan göğsünü gere gere Türkiye'de fikrinden dolayı cezaevinde olan hiç kimsenin olmadığını iddia ederken diğer yandan kendinden olmayanı hukuksuz bir şekilde çaresiz bırakmanın peşindedir. Ekonomik krizin patladığı ve işsizliğin hızla arttığı bu dönemde belediye çalışanlarının sonuna kadar yanındayız. Daha önce işten çıkartılan işçilerin; ilgili soruşturmalar nedeniyle başka bir yerde de iş bulamadığının farkındayız. Dolayısıyla iktidar bu çalışan kardeşlerimizi, aileleri ile birlikte adeta ölüme sürüklenmeye çalışılıyorlar. Kimsenin fikrinden dolayı mağdur edilmediği bir Türkiye ideali ile çalışmaya ve dayanışma göstermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 02PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 03BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 04ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 05Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 06Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 07TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 08HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 10BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 11Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 12Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 13Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 14ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 15ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok