YAŞAR, DEKLARASYONU DEĞERLENDİRDİ
YAŞAR, DEKLARASYONU DEĞERLENDİRDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Ankara Bilkent Üniversitesi Sakarya Konferans Salonunda gerçekleştirilen Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi Deklarasyonunu değerlendirdi.
Ankara`da açıklanan deklarasyon ülkenin geleceğine katkı sunacağını belirten Yaşar, ülkemizin geleceğine yön veren önemli bir gün olduğunu ifade etti.
Milletin iradesi mecliste tecelli etmesi için barajın yüzde üçe indirilmesini önemli buluyoruz diyen İl Başkanı Yaşar “Kamu yönetiminde mülakatın yerine yazılı sınavın getirilmesi vatandaşlarımız nezdinde eşitlik duygusunu pekiştirecektir. Milletin seçtiği iradenin sandıkla gelmesi ve sandıkla gitmesi milli iradenin korunması açısından demokrasiye olan güveni pekiştirecek. Türkiye`de farklı altı siyasi partinin bugün bir araya gelmesini çok önemsiyoruz.
Sonuçta memleketin sorunları had safhaya ulaştı. Sorunlarımızı bir araya gelip konuşarak çözebileceğimizi bu deklarasyonda ifade etmiş olduk. Derdimiz herkesin hür bir şekilde yaşayıp düşünce ve fikir özgürlüğünün olduğu kimsenin düşüncesinden dolayı yargılanmadığı özgürlükçü bir Türkiye’yi yeniden inşa etmektir.
Bunun için üniversitelerin özerkliğini artırarak fikir üretebiliriz. Bu fikir bilim ve ekonomiye katma değer katarak ülkemizin kalkınmasına destek olacak” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok