“ÇOCUKLAR İÇİN MAVİ KURDELE TAK”
UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği tarafından başlatılan ve bu sene 3.senesi olan ‘Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık’ haftası kapsamında “Çocuklar için Mavi Kurdele Tak” kampanyası bu sene de devam ediyor.
“ÇOCUKLAR İÇİN MAVİ KURDELE TAK”
UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği tarafından başlatılan ve bu sene 3.senesi olan ‘Çocuk İstismarı ile Mücadele ve Farkındalık’ haftası kapsamında “Çocuklar için Mavi Kurdele Tak” kampanyası bu sene de devam ediyor.
FARKINDALIK HAFTASI
Her yıl Temmuz ayının ikinci haftasında tekrarlanan Mavi Kurdele Kampanyası, bu yıl da sürüyor. UCİM Batman Yapılanması üyeleri OBJEKTİF’i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. UCİM İl Koordinatörü Semra Yansıt ve UCİM Batman İl Basın koordinatörü İzzettin Ete, çocuk ölümlerine, kayıplarına ve istismarına dikkat çekmek üzere il yöneticileri, eğitim kurumları ve STK temsilcilerini ziyaret ederek ‘mavi’ kurdela kampanyasını büyütmeyi hedefliyor. UCİM Batman Yetkilileri: “Çocuk istismar vakalarında derneğimizin resmi sitesindeki ‘ihbar et’ butonuyla harekete geçiyoruz. Yerelde de eğitim çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Pandemi nedeniyle eğitimlerimize ara verdik ama önümüzdeki süreçte etkinliklerimize devam edeceğiz” dediler.
UCİM’DEN ÇAĞRI
Her yıl Temmuz ayının ikinci haftasında tekrarlanan Mavi Kurdele Kampanyası, UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan’ın ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan’ın 2018 senesinde Ağrı’da kaybedilen çocuğumuz Leyla’nın ailesini taziye ziyareti sonrasında çocuk ölümlerine, kayıplarına ve istismarına dikkat çekmek üzere başlattığı bir talep ve farkındalık niteliği taşıyan çağrıyı bu yıl da yeniledi. Kampanya ile Çocuk İstismarı ile Mücadele'de İhtisas mahkemelerinin kurulması, istismarcıların tutuklu yargılanması, Çocuk Koruma Eğitiminin Milli Eğitim müfredatına eklenmesi, yargıda çocuğun üstün yararı ilkesinin etkili bir şekilde işlemesi hususlarına dikkat çekiliyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 02KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 03YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 04700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 05ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 06TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 07BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
- 08ÖĞRENCİ VE MEZUNLAR BİR ARADA
- 09MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN KUR’AN’A GEÇİŞ TÖRENİ
- 10ODUNCU: İNTİHARLAR VE KALP KRİZLERİ ARTIYOR
- 11CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PETROLSPOR’U KUTLADI
- 12RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- 13ŞANSİ “70 BİN ÜYEMİZİN TAMAMINA ULAŞACAĞIZ”
- 14BARAJLAR İÇİN ALARM
- 156 GOLLÜ MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI




Henüz Yorum yok