TUNÇ, RADYO YUKSEL'E KONUK OLDU
FIRAT TUNÇ, RADYO YUKSEL'İN KONUĞUYDU
Milletvekili aday adayı Fırat Tunç Radyo Yüksel'de Yüksel Çiftçi'nin sunduğu Seçim Özel programına konuk oldu.
Ak Parti Milletvekili aday adayı İş İnsanı Fırat Tunç Radyo Yuksel'de Yüksel Ciftci'nin sorularını yanıtladı.
14 Mayıs 2023'te yapılacak olan seçimde Ak Parti'den aday adayı olan Fırat Tunç, kendisine şans verildiği taktirde Batman'a değer katacağını, Batman'ı marka şehir haline getireceğini ifade etti. Radyo programında Fırat Tunç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

GÖNÜLLERE DOKUNUYORUM
Tunçsan Enerji A.Ş Yönetim kurulu Başkanı Fırat Tunç "1992'den beri Batman'a yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Otomotiv, Enerji, Gıda, İnşaat, Gayrimenkul, Eğitim Besi hayvancılığı, Et Üretim Tesisi, Yeşil-Mar markası ile çıktığımız bu yolda 5 şubemizde toplam 400'ün üzerinde insanımıza istihdam imkanı sağladık. Organize sanayi bölgesinde 12 dönümlük yatırımımız olan Kuru Gıda Bakliyat Paketleme Tesisimizi en yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Bu yatırımların hizmet vermeye başlamasıyla yaklaşık 750 insanımızı istihdam ederek iş ve aş bulmalarına vesile olmuş olacağız" dedi.

BATMAN MARKA KENT OLACAK
Program moderatör'ü Yüksel Çiftçi'nin "Bu kadar iş ve yatırımınız varken neden siyasete girme gereği duydunuz?" Sorusunu Fırat Tunç şöyle yanıtladı. Tunç "Batman lobisini güçlendirmek, Batman'ı marka bir şehir haline getirmek ve Batman'a daha ciddi ve büyük yatırımlara imza atmak, Batman Üniversitesine Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesini kazandırmak, Organize Sanayi Bölgelerinin sayısını artırmak, Gençlerimize yeni iş imkanları sağlamak ve daha çok insanımıza istihdam sağlamak için siyasete girmeye karar verdim" dedi.
Radyo Yüksel'de yayınlanan ve yaklaşık 45 dakika süren Seçim Özel programı Batman halkı tarafından ilgi ve büyük bir coşku ile takip edildi. ( Faruk Çiftçi)

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 03TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 04ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 05Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 06ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 07URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 08KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 09MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 10LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 11İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 12BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 13BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 14ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 15NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ




Henüz Yorum yok