KİTAP FUARINI BİNLER ZİYARET ETTİ
Binlerce vatandaş kitap ve yazarlarla buluştu
Batman’da 5’nci kez kapılarını açan Kitap Fuarı'nı bu yıl yaklaşık 225 bin kişi ziyaret etti.
Kitap fuarının Batman’ın prestijli etkinliği haline geldiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz; “153 Yayınevi’nin katıldığı fuardaki ziyaretçi sayısı, Batman’daki en büyük AVM’nin haftalık giriş-çıkış sayısından çok daha fazla oldu” diye konuştu.
.jpg)
7’DEN 70’E HER YAŞTAN İLGİ
Kitapseverler tarafından yoğun ilgi gören 5. Batman Kitap Fuarında bu yıl en dikkat çeken ziyaretçileri ise öğrenciler oldu. Okullarıyla birlikte fuarı gezen öğrenciler, Batman Valiliği ile Belediye’nin verdiği hediye kitap çekleri ile alışveriş yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, kitap fuarının 7'den 70’e her yaştan ilgi gördüğünü söyledi. 153 Yayın evinin katıldığı fuarı yaklaşık 225 bin kişi ziyaret ettiğini belirten Gürbüz; “Bu sayı Batman'daki en büyük Alışveriş Merkezi'nin haftalık giriş çıkış sayısından daha fazla. Kitapseverlerin bu şekilde fuara ilgi göstermesi bizi mutlu etti. Her şeyden önce Batmanlılar kitapsever bir toplum. Fuar kapsamında 60 kadar yazarımız şehrimize teşrif etti” ifadelerini kullandı.
1 MİLYON 200 BİN TL’LİK HEDİYE ÇEKİ DAĞITILDI
Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, açıklamasının devamında “Bu yazarlardan 20'si kitap fuarında söyleşi yaptı. Geriye kalan 40 yazarımız ise Milli Eğitim’e bağlı okullarda okur-yazar buluşmaları kapsamında öğrencilerle buluştu. Okullardan gelen öğrencilerin taşımacılığını da Belediye üstlendi. Okullardan gelen öğrencilerin istedikleri kitabı alabilmesi için 40 bin adet olmak üzere toplam 1 milyon 200 bin liralık hediye çeki dağıttık. Kitap Fuarı’na verdiği destekten ötürü Vali ve Belediye Başkanvekili sayın Ekrem Canalp’a teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 02AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 03KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 04BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 05Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 06EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 07BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 08HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 09“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 10“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 11BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 12BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 13BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 14BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 15CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM




Henüz Yorum yok