TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Tüzün, 1 Mayıs dolayısıyla yaptığı açıklamada işsizlik, üretim ve emekçi haklarına dikkat çekti.
ANAVATAN Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ekrem Tüzün, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında yaptığı açıklamada, ekonomik dengelerin güçlenmesi için üretim ve istihdam politikalarının öncelik haline getirilmesi gerektiğini belirtti. Türkiye’de geniş bir iş gücü potansiyeli bulunduğunu ifade eden Tüzün, özellikle genç nüfusun iş hayatına katılımında ciddi sorunlar yaşandığını söyledi. Çalışmak isteyen büyük bir kesim olmasına rağmen yeterli yatırım ortamının oluşturulamadığını vurgulayan Tüzün, “İş gücü var ancak fırsat alanı yetersiz” dedi. Üretim maliyetlerine de değinen Tüzün, özellikle tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üreticilerin zor bir süreçten geçtiğini ifade etti.
Artan girdi maliyetlerinin üretimi olumsuz etkilediğini belirten Tüzün, üreticinin desteklenmesi gerektiğini kaydetti. Emekçilerin ekonomik sistemin temel taşı olduğunu dile getiren Tüzün, ücretlerde adalet sağlanmadan ve sosyal güvence güçlendirilmeden kalıcı refahın mümkün olmayacağını söyledi. Tüm çalışanların 1 Mayıs’ını kutlayan Tüzün, dayanışma ve emeğin önemine dikkat çekerek, daha güçlü bir ekonomi ve daha adil bir toplum için emeğin değer gördüğü bir sistemin inşa edilmesi gerektiğini ifade etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 02Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 03Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 04İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 05Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 06NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 07PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 08EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 09PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 10BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 11KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 12'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 13HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 14İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 15Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu




Henüz Yorum yok