"Yeni nesli manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmeliyiz"
2016-2017 eğitim-öğretim yılı sene sonu değerlendirme toplantısı Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında yapıldı.
TP Fatıma Zehra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve milli eğitime bağlı diğer kurum müdürleri katıldı.
Değerlendirme toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, geride bırakılan eğitim döneminin değerlendirmesini yaptı.
Eğitimcilere düşen görevin yeni nesli manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu vurgulayan Kurtaran, “Kozluk ilçemizde meydana gelen terör saldırısında genç bir meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ülkemizi hedef alan hain darbe girişiminin ve meydana gelen terör saldırılarının hepimizi nasıl etkilediğini gördük, görüyoruz. Bir daha böyle acı durumların yaşanmaması için biz eğitimcilere düşen görev, yeni nesli vatanımıza, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmemizdir.” dedi.
Bu dönemin bir önceki dönemden daha iyi bir durumda olduğunu söyleyen Kurtaran, “Bu yılın 2'nci dönemini göstermiş olduğunuz gayret ve özveriyle birinci döneme göre daha iyi şekilde tamamladık. Aldığımız mesafe bizi sevindiriyor ancak henüz hak ettiğimiz yerde değiliz. Hep birlikte gördük ki çaba harcanırsa başarı ortaya çıkmaktadır. Bize düşen bu başarıyı daha ileri taşıyacak bir çalışma içinde olmaktır. Mevcut başarımızı daha ileriye taşımak, sizin özverili çalışmanız, öğretmenleri motive etmeniz ve yürütülen çalışmaları takip etmenizle mümkündür. Eğitim öğretimin ikinci döneminde ortaya koyduğumuz başarının tesadüf olmadığını önümüzdeki dönemlerde elde edeceğimiz başarılarla ortaya koymalıyız.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok