Rektör Demir’in Başkent Ziyaretleri Devam Ediyor
Karşılıklı istişarelerin yapıldığı görüşmede kampüs inşasındaki eksikliklerin tamamlanması, Teknoloji Fakültesi Binası İnşasının tamamlanması, yeni lojman inşası ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Tesislerinin yapımı ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
Batman Üniversitesinin günden güne gelişen ve değişen bir üniversite olması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinin yerleşkelerinde yapılacak değişimlerin akademik ve fiziki gelişime katkı sağlayacağını söyledi. Rektör Demir, Batman Üniversitenin yeni yüzüyle bölgesinde adından söz ettiren bir üniversite olması için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. İdris Demir, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdürü Nebi Çelik’e günün anısına hediye takdim etti.
Yatırım programları ve bütçeye ilişkin çalışmaları sürdürerek kamu yatırımlarına ilişkin analiz ve araştırmalar yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdürü Nebi Çelik, Batman Üniversitesinin gelişimine katkı sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti. Kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Çelik, yapılacak her türlü iş birliğine açık olduklarını sözlerine ekledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok