İftar çadırına saldırıya sert tepki
Batman Belediyesi tarafından dün Bağlar Mahallesinde kurulan iftar çadırına kimliği belirsiz bir grup tarafından saldırı yapıldı.
3 görevli personelin yaralanmasına neden olan saldırıyla ilgili açıklama yapan Batman Belediyesi, yaşanan olayı şiddetle kınadı.
Açıklamada, “Bilindiği üzere Belediyemiz, mübarek Ramazan-ı Şerif dolayısı ile Atatürk Parkı’nda her gün eş zamanlı olarakta mahallelerimizde iftar yemekleri tertip etmektedir. Bağlar Mahallesi’nde verilecek iftar yemeği hazırlıkları sürerken, kötü niyetli üç-dört kişilik grup, yemek dağıtmakla görevli Kızılay görevlilerine iftar yemeğinin dağıtımını engellemek maksadıyla müdahale etmiş, üç Kızılay görevlisini darp etmek suretiyle yaralamışlardır. Kızılay görevlileri hastanede tedavi altına alınmışlardır. Birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularıyla idrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayında meydana gelen bu müessif olayın faillerini şiddetle kınıyoruz.” denildi.
Açıklamanın devamında, iftar yemeklerine bundan önce olduğu gibi bundan sonrada planlandığı şekilde devam edeceği ifade edildi.
“Hainler yakalanıp haklarında gerekli işlem yapılacaktır”
Öten yandan Batman Valisi Ahmet Deniz, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanacağını belirtti.
Deniz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Batman Belediyemizin Bağlar Mahallesinde hazırladığı iftar programını engellemeye çalışan ve görevlilere saldıran manevi değerlerden yoksun, zihniyeti bozuk hainler, yakalanarak haklarında gerekli adli işlem yapılacaktır. İftar programları planlandığı şekilde devam edecektir.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok