
Kaymakam Mete, depremzede ailelerle bir aradaydı
Yaşanan depremin ardından Sason ilçesine yerleştirilen depremzedelerle moral yemeğinde buluşan Sason Kaymakamı Murat Mete, ''Temennimiz bir an evvel bu olumsuz hadiseleri geride bırakıp acılarımızın en azından hafifleyeceği günlere kavuşmaktır" dedi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremin ardından Sason ilçesinde misafir edilen depremzede aileler için ilçe esnafının organize ettiği yemekli dayanışma programında ailelerle buluşan Kaymakam Murat Mete, ''Sasonlu hemşerilerimizin aile sıcaklığı ile misafirlerimizi ağırlıyoruz” dedi. Ailelerimizin her alanda yanında olduklarını belirten Kaymakam Mete, “Özellikle çocuklarımızın okul ve temel ihtiyaçları için gerekli tedbirleri görevli kurum müdürlerimiz vasıtasıyla gidermeye çalışıyoruz.
AFAD himayesinde başlatılan ve depremden etkilenerek yuvalarından ayrı kalan vatandaşlarımızın barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere ‘EVİM YUVAN OLSUN’ kampanyası ile ailelerimizi evlerde misafir ediyoruz. Temennimiz bir an evvel bu olumsuz hadiseleri geride bırakıp acılarımızın en azından hafifleyeceği günlere kavuşmaktır" diye konuştu. Sason ilçesinde depremzede ailelerle buluşan Kaymakam Mete, misafirlerle tek tek ilgilenerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01İLUH DERESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 02SUÇ ORANLARI DÜŞTÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 03YAZ OKULLARI BİTTİ, GELSİN KIŞ OKULLARI
- 04BALIK AVCILIĞINA SIKI DENETİM
- 05BATSO’DAN RECEBANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 06KUVEYT TÜRK’TEN BESO’YA ANLAŞMA ZİYARETİ
- 07HASANKEYF’TE DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08“SASON BALI İLE GURUR DUYUYORUZ”
- 09SGK’DAN ÜST ÜSTE ZİRVE BAŞARISI
- 105375 PAKET SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMAN’DA 3 BİN YILLIK SIR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
- 12MİNİK ÖĞRENCİLERE VALİ’DEN SÜRPRİZ HEDİYE
- 13“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EN BÜYÜK KALKAN AİLEDİR”
- 14PETROLSPOR'DA LİDERLİK KEYFİ 2-0
- 15NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
Henüz Yorum yok