‘Kürtlerle Türkler aynı ağacın dallarıdır’
Genel başkan yardımcısı olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM) 13. şubesinin Batman’daki açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kürtler ve Türkler'in aynı gövdenin dalları olduğunu belirterek, “Ayrılığa ve düşmanlığa hiç vaktimiz yok. nifak tohumları bizim kardeşlik coğrafyamızda asla yeşeremez.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, genel başkan yardımcısı olduğu KADEM'in 13. şubesinin Batman’daki açılışına katıldı. Derneğin açılışını KADEM Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz ile birlikte yapan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, derneğin açılışı vesilesi ile Batman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “KADEM 13. temsilciliğini burada açıyor. Batmanlı kadınlarımızın bize güç katacağına gönülden inanıyoruz. Son zamanlarda ülkemizin en çok ihtiyacı olan kardeşlik harcının Batman’da da karılacağını çok iyi biliyoruz. Değerlerine sadık, gücünü dayandığı manevi dinamiklerden alan bir ilimiz olan Batman, bize kardeşliğin en güzel meyvelerini verecektir. Buna gönülden inanarak buraya geldik” diye konuştu.
“KÜRTLER VE TÜRKLER AYNI AĞACIN DALLARIDIR”
Kürtler ve Türkler'in aynı gövdenin dalları olduğunu belirten Bayraktar, “Zira biliyoruz ki bizim ayrımız gayrımız yoktur. Kürtler ve Türkler aynı gövdenin dallarıdır. Horasan’dan bu yana bir bütünün iki yanıdır. Aynı mezarda yan yana uyur bizim atalarımız. Bu nedenle geleceğimiz de tıpkı geçmişimiz gibi bir ve beraber olacaktır. Ayrılığa ve düşmanlığa hiç vaktimiz yok. Terör örgütünün ekmeye çalıştığı nifak tohumları bizim kardeşlik coğrafyamızda asla yeşeremez. Kürt kardeşimiz PKK terör örgütünün yüzünü çok iyi biliyor“ ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok