WOOW MAN GİYİM MAĞAZASI AÇILDI
WOOW MAN ERKEK GİYİM MAĞAZASI AÇILDI
Erkek giyiminde birçok kaliteli markanın adresi olan Woow Man Erkek Giyim Mağazasının görkemli açılışı gerçekleştirildi.
GAP Mahallesi, 2514 Sokak, Marina Cafe ilerisi, Has Tat yemek fabrikası karşısında hizmete giren Woow Man mağazasının açılışına Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, Siirt Ticaret Odası ve aynı zamanda Ak Parti Kurtalan Meclis Üyesi Adil Uyanık, Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan, Millet Cemiyeti Genel Başkanı Mekan Görük, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan BATSO Başkanı Demir, "Öncelikle yeni iş yerinin açılışı hayırlı uğurlu olsun. Tabii bu Pandemi sürecinde iş yerlerinin açılması bizim için çok önemlidir. Sonuçta bu da istihdamdır ve insanlar burada çalışacak. Bu süreçte yatırım yapmak hakikaten oldukça kıymetlidir. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi. Gazeteci ve aynı zamanda Batman Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı olan mağaza işletmecisi Kadir Uyanık da, erkek giyiminde birbirinden güzel kombinleri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Genç girişimci Uyanık, “Birçok kaliteli markayı bir araya kombin olarak getirdik. Erkek giyiminde aradığınız her türlü ürünü uygun fiyat ve kalite konseptiyle halkımızın hizmetine sunuyoruz. Onlarca renk seçeneğine ve birbirinden kaliteli ve estetik tasarımına sahip kazaklar, montlar, yelekler, oduncu gömlekleri ve kotlar gibi daha bir çok ürünümüzü mağazamıza taşıyarak önemli bir kreasyona imza attık. Az kâr edeceğiz ama müşterilerimizi kaliteyle tanıştıracağız. Mağazamız Batman’a hayırlı olsun” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 02NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 03PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 04EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 05PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 06BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 07KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 08'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 09HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 10İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 11Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 12Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 13İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 14ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 15Güzellik sektörüne yeni soluk




Henüz Yorum yok