
“YÜZBİNLER CİHAD ÖNDERİ HZ. MUHAMMED’İ TANIYACAK”
21 Nisan'da ‘Mevlid-i Nebi’ etkinliği yapılacak
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, 21 Nisan Pazar günü Saat 14.00’da yapılacak olan "Cihat Önderi Hazreti Muhammed" temalı Mevlid-i Nebi etkinliği öncesi basınla bir araya geldi.

Batman Tertip Komitesi üyeleri Nurettin Teymur ve Veysi Günay ile birlikte açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, Pazar günü otogar bitişiğindeki mevlit a alanında yapılacak Mevlid-i Nebi etkinliğine tüm vatandaşları davet etti.
Başkan Aydın, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’i anlama ve sünnetini yaşama adına yurdun farklı noktalarında etkinliklerin düzenleneceği kutlu bir mevsime girdik. Meydanlar Muhammedî sevda ile dolup taşacak, sevdalılar salâvat ve tekbirlerle yeri ve göğü inletecek. Yüzbinler cihad önderi Hz. Muhammed’i tanıyacak. Temamız Cihad'tır. Çünkü İslam âlemi, İslam ümmeti ve dünyanın diğer halkları despot, zalim güçlerin insafına mahkûm olmuşlardır. İnsanlık adalete, özgürlüğe, barış ve huzura susamış olup büyük bir arayış içindedir. Korumasız, sahipsiz, mazlum kadın ve çocukların gözleri bir kurtarıcı beklentisi içinde, kalpleri kurtuluş umuduyla çarpmaktadır.
Kuşkusuz bu kurtarıcı Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem)'dir. Herkes O' nun rehberliğine teslim olmak zorundadır.
Pazar günü etkinlik alanına Vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde Etkinliğe gelebilmeleri için Batman’da 24 noktada ücretsiz araç kalkış noktaları belirlenerek etkinliğin afişine yazıldı. Etkinliğe vatandaşları getirmek için Batman’daki Otobüs, Minibüs, fermaları ve aracı olan Vatandaşlar yolcuları hayırlarına Etkinlik alanına taşıyacaklar. Tüm Peygamber Sevdalılarını, O'nun sünnetine bağlı tüm kardeşlerimizi, halkımızı erkek, kadın, genç, yaşlı, çocuk demeden yüz binler halinde meydanı, alanı doldurmaya davet ediyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 02BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 03İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 04Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 05Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 06Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 07AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 08JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 09TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 112 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 12BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 13MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 14AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 15Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
Henüz Yorum yok