ÇİFTÇİ "BATMAN'I E-TİCARET ÜSSÜ YAPACAĞIM"
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Sıddık Çiftçi açıklamalarda bulundu.
27 Şubat 2022 pazar günü yapılacak olan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan Mehmet Sıddık Çiftçi adaylık adaylık açıklamasının ardından çalışmalarına hız verdi.
.jpg)
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Sıddık Çiftçi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Çiftçi, "Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Güvenilir, adil, liyakat sahibi bir ekiple istişareyi, şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alarak planlı ve programlı bir hareket ile esnaf ve sanatkârlarımızın hedeflerine ulaşması için gerekli bütün imkânları sağlayacağız.
Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını, esnafımızın menfaatlerini gözeterek gerekli mercilere iletip çözümler arayacağız. Bu kapsamda kimi projelerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Bu projeleri sıralamak gerekirse başlıcaları şunlardır;
Esnafımızın e- ticaretten azami düzeyde istifade etmesini sağlamak. Esnafımızı büyük firmaların ezici baskısından kurtarma projelerini hayata geçirmek. Hibe ve desteklerle esnafın güçlenmesini sağlayacak imkânlar oluşturmak. KOSGEB, DİKA vb. kuruluşların imkânlarından faydalanmaya yönelik danışmanlık hizmeti vermek. Ücretsiz ticari ve hukuki danışmanlık hizmetleri vermek. Esnaf çocuklarına burs imkânı oluşturmak. Esnaf ve sanatkârlarımızın kira yükünü hafifletmeye yönelik çalışmalar yapmak. Küçük esnafın verimini, gelirini ve imkânlarını kısıtlayan engelleri kaldırmak.
Esnafın bürokratik temaslarında prosedürlerden kaynaklanan zaman kaybını ortadan kaldırmak. Bu doğrultuda: Web sitesi üzerinden ücretsiz oda belge alımı hizmeti sağlamak, devlet destek hibe programlarının duyurusunu yapmak. Sosyal medya ve web sitemizden odamızla alakalı, esnafı ilgilendiren ve yapılan faaliyetler ile ilgili esnafımızı bilgilendirmek. Web sitesi üzerinden ihtiyaç duyulan ara eleman ilanlarını duyurmak.
Fuar çalışmaları ve esnafa destek sağlayacak diğer programları yapmak. Kalifiye eleman kayıt sistemi oluşturmak. Mesleki ve sosyal hayatın sağlıklı ikamesi için seminerler vermek ve etkinlikler düzenlemek. Esnaf ailelerine yönelik kişisel gelişim, eğitim seminerleri vermek. Gençlere yönelik eğitim seminerleri vermek. Kötü alışkanlıklar ile ilgili saha çalışmaları yapmak. Saha verileri doğrultusunda esnafla işbirliği içerisinde ıslah çalışmaları gerçekleştirmek. Çevre bilinci duyarlılığının oluşturulması için çalışmak.
Mesleki alanda esnaf dayanışma komisyonları oluşturmak. Kariyer planlama ve geliştirme eğitimleri vermek. Devlet hibe ve desteklerinin duyurusunu yapmak ve bu hibe ve desteklerin nasıl alınabileceği hakkında eğitim vermek.
Esnafımıza ve çalışanlarına ücretsiz mesleki eğitim programları düzenlemek. Dijital pazarlama ve satış seminerleri eğitimleri vermek. Esnafımız için ücretsiz “Satış Arttırma Yöntemleri” konulu seminerler vermek.
Hızlı ve yerinde çözüm niteliğinde eğitim programları hazırlamak."
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok