DEMİR ENGELLİLER HAFTASINI KUTLADI
DEMİR ENGELLİLER HAFTASINI KUTLADI
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kutladı.
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “Engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın daha da artması, sosyal ve ekonomik yönden karşılaştıkları sorunlara dikkat çekmek ve sorunlara çözüm üretmek amacıyla ülkemizde ve dünyada her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arası “Engelliler Haftası” olarak kutlanmaktadır.” dedi.
“ENGELLİ OLMAK, SAĞLIK SORUNU DEĞİL”
“Engellilik yalnızca engellilerin karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu değil, aynı zamanda hukuki, sosyal ve ekonomik boyutlarıyla ele alınması gereken kapsamlı bir meseledir.” diyen MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “Engellilerin hayat şartlarının iyileştirilmesi, sosyal ve ekonomik olarak desteklenmesi, geleceğe güvenle bakmaları konusunda dünyada örnek gösterilecek bir konuma ulaşan ülkemizde engellilere sunulan sosyal hizmetler çeşitlendirilerek yaygınlaştırılmış; engellilerin eğitime, sosyal hayata ve işgücü piyasasına katılımına yönelik politikalar sürdürülmektedir. Kendilerine inanıldığı ve fırsat verildiği takdirde, engel tanımadan herkes gibi başarılı ve üretken olabildiklerini spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kadar her alanda kanıtlamışlardır. Engelli vatandaşlarımızın bu denli önemli başarılara imza atmaları dayanışma ve uzlaşı ruhuyla yaşamın her alanında desteklenmeleri halinde her şeyin üstesinden gelebileceklerinin göstergesidir. Engelli kardeşlerimizin önünde bulunan engel ve eşitsizlikleri ortadan kaldırmak ve engelli kardeşlerimizin eğitimle, istihdamla daha üretken olmalarını sağlayarak yaşayabilmelerine destek vermek, toplumsal yaşama tam katılımını sağlamak hepimizin ortak gayesidir. ”şeklinde konuştu.
“HEPİMİZ ENGELİ ADAYIYIZ”
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “Bizlerinde birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” vesilesiyle bu konuda daha sorumlu, bilinçli ve duyarlı davranmak zorunda olduğumuzu bir kez daha anlamak ve anlatmak gerekiyor. Bu kapsamda yapılacak tüm çalışmaların engelli kardeşlerimizin sorunları hususunda toplumumuzun her kesiminde hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 02Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 03Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 04Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 05DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 06HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 07BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 08Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 09HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 11ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 12BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 1342 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 1440 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 15“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”




Henüz Yorum yok