EDEBİYAT YARIŞMASINA BAŞVURULAR 1 HAFTA UZATILDI
Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Düşünü Kur, Yaşadığın Kenti Anlat’ adı altında, masal, öykü ve şiir olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenen edebiyat yarışmasına başvuracaklar için son başvuru süresi 1 hafta uzatıldı. Son başvuru tarihinin 8 Kasım 2019 olduğu açıklandı.
Türkçe ve Kürtçe dillerinde düzenlenecek olan Batman Belediyesi ‘Düşünü Kur, Yaşadığın Kenti Anlat’ adlı Batmanlı Genç Yazarlar Masal, Öykü ve Şiir Yarışması, Batman merkez, ilçe ve beldelerde okuyan lise öğrencilerini kapsıyor.
Eğitim Sen Batman Şubesi, Komeleya Lêkolînên Ziman û Çandê ya Meretoyê ve Batman Kültür Sanat Derneği (BART)’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan yarışmada, jüri değerlendirmelerinde ilk üçe girecek olan eser sahiplerine 1.500 TL, - 1.000 TL ve 500 TL şeklinde para ödülü verileceği açıklanmıştı.
‘Bize Bir Masal Anlat, Bir Öykü Yaz, Bir Şiir Oku’ sloganıyla başlatılan yarışmada, lise öğrencilerinden düş kurup yaşadığı kenti anlatmaları isteniyor. Batman Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada daha önce 1 Kasım 2019 olarak açıklanan son başvuru tarihinin 8 Kasım 2019 Cuma gününe kadar uzatıldığı belirtildi. Lise öğrencileri eserleriyle birlikte başvurularını http://batman-bld.gov.tr/edebiyat/basvuru.aspx adresinden online olarak yapılabilecek.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BA-MED’DEN 26 HAZİRAN’DA UYUŞTURUCUYA KARŞI FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 02Dağ Keçisi Yolunu Mu Şaşırdı? Yaklaşık 50 Yıl Sonra Yeniden Görüldü
- 03MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
- 04VALİ CANALP’A ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ
- 05TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 06PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 07BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 08KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 09MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 10ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 11Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 13Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 14Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 15EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU




Henüz Yorum yok