Cami miniklerin sesleri ile yankılandı
Batman’ın Sason ilçesinde Alparslan Anaokulu ve Melekler 1 ile Melekler 2 Anaokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Merkez Camisinde ağırlandı.
Minik öğrencilere haftanın önemini anlatan İlçe Müftüsü Süleyman Baran, “Her yıl 1 ila 7 Ekim günlerinde kutlanan Camiler ve din görevlileri haftası ilçemizde de düzenlenen çeşitli ekinliklerle kutlanmaktadır. Bu kutlamalar çerçevesinde minik öğrencilerimize de caminin bölümleri, mihrap, minber, vaaz kürsüsü, cami kütüphanesi ve caminin diğer alanları hakkında minik öğrencilerimizi bilgilendirdik. Ayrıca abdest, namazın kılınış şekli, camide uyulması gereken kurallar, caminin adabı, namazın adabı gibi konuları da öğrencilerimize anlattık. Minik öğrencilerimiz ile iki rekat namaz da kıldık. Öğrencilerimizi camide görmek bizleri sevindirmiştir. İnşallah önümüzdeki aylarda yapacağımız çeşitli ekinliklerle öğrencilerimizi ara da bir camiye tekrar davet edeceğiz” dedi.
Öğrencilerine haftanın anlam ve önemini anlatmak için cami ye götürdüklerini ifade eden Alparslan Anaokulu Müdürü Elif Belge, “Öğrencilerimize din görevlileri hakkında ve camilerimiz hakkında verilen bilgilerin camide verilmesi onların hafızalarında daha kalıcı olacağını düşünüyorum. Öğrencilerin camilerden uzak tutulmaması ve camilere severek gitmeleri açısından bu ziyaretin önemli olduğunu düşünüyorum. İlçe müftümüz ve cami görevlileri tarafından öğrencilerimize çeşitli ikramların dağıtılması da öğrencileri sevindirmiştir” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 02BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 03EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 04BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 05KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 06‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 07CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 08Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 09İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 10“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”
- 11MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI
- 12BESO’dan Karz-ı Hasen Destek Sandığı Girişimi
- 13ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA ZİNCİRLEME KAZA
- 143.810 SOSYAL KONUT KURASI BUGÜN ÇEKİLECEK
- 15BEYAZ ESARETTE CAN KURTARAN MÜCADELE




Henüz Yorum yok