İLUH TAM KAPASİTE HİZMETTE!
İLUH TAM KAPASİTE HİZMETTE!
Bakım onarım çalışmaları tamamlanan ve doktor atamaları hızla gerçekleşen İluh Devlet Hastanesi, yoğun bir şekilde hasta kabulüne başladı.
41 DOKTOR VE 200 PERSONELLE HİZMET VERİLİYOR
Kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinin yeni yerine taşınmasının ardından İluh Devlet Hastanesi’ne dönüştürülen eski hastane, kısa bir sürede tam kapasite hizmete başladı. 18 uzman ve 23 pratisyen hekimin yanı sıra 180 sağlık personelinin görev yaptığı hastanenin iç kısmındaki bakım onarım ve dış cephe çalışmaları da tamamlandı.
.jpg)
BİRÇOK BRANŞ KISA SÜREDE HASTA KABULÜNE BAŞLADI
İlk hasta kabulüne Mart ayında başlayan İluh Devlet Hastanesi, kısa sürede donatılarak birçok branşta hizmetlerini sürdürüyor. Dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji dermatoloji,Genel cerrahi uzmanı,Enfeksiyon hastalıkları uzmanı, Göğüs hastalıkları uzmanı,kardiyoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon,Nöroloji uzmanı,Anestezi, radyoloji, göz hastalıkları, psikiyatri, mikrobiyoloji uzmanı, biyokimya uzmanı,patoloji uzmanı acil uzmanları, çocuk psikiyatri uzmanı ile beraber evde sağlık, diyetisyen, çocuk gelişimi uzmanı,fizyoterapist psikolog ve sosyal hizmet uzmanı alanlarının tümünde halka hizmet veren İluh Devlet Hastanesi’nde, Bilgisayarlı Tomografi, Laparoskopi, EEG,EMG, Laboratuvar, Ameliyathane, Röntgen, Ultrason, NST, EKG, EFOR testi birimleri de hizmete uygun olarak dizayn edildi. Öte yandan dahiliye, çocuk, cerrahi ve doğum ile 4 aktif serviste, 12’si yoğun bakımdan oluşan toplam 70 yatak kapasitesiyle sağlık alanında önemli bir ihtiyacı karşılıyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 02Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 03Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 04Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 05DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 06HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 07BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 08Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 09HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 11ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 12BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 1342 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 1440 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 15“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”




Henüz Yorum yok