Kooperatif başkanlarından "şehir içi hat" tepkisi
Batman Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekin ile Kooperatif Başkanları, bir araya gelerek yaptıkları ortak basın açıklamasıyla kentte yeni şehir içi hat açtırılmak istendiğini belirterek duruma tepki gösterdi.
Basın açıklamasını okuyan Minibüsçüler ve Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tekin, yeni şehir içi hat açtırılmak istenmesine anlam veremediklerini belirtti.
Tekin, “Batman halkına hizmet edilsin diye halkın oylarıyla seçilen bazı siyasetçilerimizin ve yakınlarının kendilerine yakın bazı çevrelerine rant sağlamak amaçlı şehir içi hat açtırmak istediklerinin duyumlarına şahit olmaktayız. Biz Minibüsçüler Odası Başkanı ve yönetimi ile Kooperatif Başkanları olarak Batman’da böyle bir ihtiyacın olmadığını ve bu ihtiyacın olmadığı halde neden bu işe kalkıştıklarını anlamakta zorlanıyoruz. Böylesi bir rantı yakın çevrelerine sağladıkları takdirde hem biz hat sahiplerine zarar vereceklerini hem bizi karşı karşıya bırakacakları hem de siyaseten etik olmayan bir konuya imza atacakları kanısındayız.” dedi.
Açıklamanın devamında Tekin, şunları söyledi: “Batmanımızın bunca sorunu ortada dururken ve bu sorunların çözümlerine odaklanması gerekmekte iken, bizleri neden karşı karşıya bırakacakları bir duruma mahal vereceklerini anlamakta zorlanmaktayız. Biz siyasilerin görevlerinin ‘sorun yaratmak değil, çözüm üretmek’ olduğunu, aynı zamanda halkın bütünün çıkarlarını eşit savunmak olduğunu biliyoruz. Bunun tersi bir durum sergilendiği takdirde bizler haklarımızı hem hukuken hem de şifaen tüm siyasi arenalarda sonuna kadar arayacağımızı bilinmesini isteriz.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 02Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 03Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 04Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 05TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 06BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 07Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 08Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 09Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 10Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 11Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 12İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 13Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 14NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 15PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ




Henüz Yorum yok