“Seçimle ilgili her türlü tedbirimizi aldık”
Batman Valisi Ahmet Deniz, özel bir işletmede basın mensupları ile iftarda bir araya geldi. İftar yemeğine yerel ve ulusal medya temsilcileri, köşe yazarları ve muhabirler katıldı.
İftar sonrası basın mensuplarına hitap eden Vali Deniz, “İnşallah seçim sürecinde her türlü tedbirlerimizi aldık. Bize düşen görev vatandaşlarımızın özgür iradesini sandığa yansıtmaktır. Baskı ve tehdide asla ve asla müsaade etmeyiz. Zaten öyle bir şey de yoktur. Birinci derecede benim görevim güvenlik almak. Onun dışında vatandaşımız özgür bir şekilde gider tercihini yapar biz ona saygı duyarız. Onunla ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Her türlü tedbirimizi aldık.” dedi.
Tüm siyasi partilerin güzel bir ortamda siyaset yapmasını istediklerini belirten Deniz, “Siyasi partilerden ricamız siyaseti sevgi saygı içerisinde yapmalarıdır. Önemli olan birbirini kırmadan, dökmeden ve germeden siyaset yapmaktır. Demokraside sandık olacak tabi sandıkta vatandaşın tercihi olacak. O tercihe herkes saygı duyacak. İnşallah bunu hep beraber icra edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
İki yıldır Batman’da görev yaptığını ve Batman basınından memnun olduğunu dile getiren Vali Deniz, şunları söyledi: “Sizlerle de 2 yıldır beraber çalışıyoruz. Karşılıklı saygı sevgi içerisinde yaşıyoruz. Birçok şeyi sizden alıyorum. Yazdığınız her şeyi arkadaşlar bana getiriyor. Bir yerde bir sıkıntı problem varsa bir fakir fukarasının sıkıntısına arkadaşlarımız anında ulaşıyorlar. Bizim görmediklerimize gözümüz kulağımız oluyorsunuz onun için sizlere teşekkür ediyorum.”

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
- 02ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
- 03EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
- 04BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
- 05ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
- 06VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
- 07470 BİN 720 KİLOGRAM ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 08SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0976.362 KİŞİ UÇTU!
- 10“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 11ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 12ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 13MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 14OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 15ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM




Henüz Yorum yok