"Suriye’de ne Türkmen kaldı ne Kürt kaldı ne Arap"
Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
İlk olarak İkiköprü Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, karakol komutanı Başçavuş Halil Alaşahin’den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra karakoldaki askerlerle bir araya gelen Deniz, bir süre onlarla sohbet etti.
Karakol ziyaretinin ardından Sabancı Ortaokuluna geçen Deniz, öğrencilere kitap hediye ederek, okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Okumanın önemine vurgu yapan Deniz, Batman’ın her yerde okuyan bir şehir olmasını istediklerini söyledi.
Okul ziyaretinden sonra belde sakinleriyle bir araya gelen Deniz, sorun ve sıkıntıları dinledi. Burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Deniz, tek gayelerinin halkın huzurlu bir hayat sürmeleri olduğunu belirtti.
Halkın, oynanan oyunları görmesini isteyen Deniz, “Şu an Türkiye’ye yapılan dışarıdaki siyaset değil, tamamen bir saldırıdır. Amaçları bu ülkenin önünü kesmedir. Libya’ya ne yaptılar? Libya diye bir devlet kalmadı. Şu an Yemen’de aynısını yapıyorlar. Afganistan diye bir yer kalmadı. Irak’ı üçe böldüler. Suriye’yi zaten bitirdiler. Suriye’de ne Türkmen kaldı ne Kürt kaldı ne Arap kaldı ne Şii ne Sünni kaldı.” ifadelerini kullandı.
İslam coğrafyasına yönelik çok büyük operasyonların yapıldığına işaret eden Deniz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ama bunu yine bu millet bozacak. Aynı 15 Temmuz’da nasıl dışarıdan destekli o hainlik yapanlara tankın üzerine çıkarak yürekli bir şekilde şehit olma pahasına bunu engellediyse bu millet, bunu da engelleyecektir. O yürekli duruş olmasaydı bu millette Allah göstermesin şimdi iç savaş vardı.”
Deniz, daha sonra yeni yapılan Beşiri Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret ederek, hastane hakkında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu’dan bilgi aldı. Ardından Beşiri ilçesine bağlı Doğankavak (Hathatke) köyünü ziyaret eden Deniz, taziye evinde köylünün sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok