BASIN KONSEYİ VERİ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ
Batman’da 'Basın Konseyi Veri Güvenliği' semineri düzenledi İ
Basın Konseyi Bilgi Güvenliği Semineri düzenledi.
Batman Basın Konseyi 'Bilgi Güvenliği Yönetim Danışmanlığı' Projesi kapsamında Eğitmen Önder Aydın tarafından Batman Basın Konseyi üyelerine ‘Bilgi Güvenliği Semineri’ verildi.
.jpg)
DİKA ile yapılan proje kapsamında yapılan ve üç gün süren seminerin finali Batman Real Konak Hotel’de yapıldı. Seminere Batman Basın Konseyi Başkan Yardımcısı Veysi Demir, Batman Basın Konseyi yönetim kurulu üyeleri ve Batman’daki yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.
Bilgi paylaşımı, veri güvenliği vb. konularda soru-cevaplı ve interaktif bir şekilde yapılan seminerde basın mensuplarının dikkat edeceği konularla ilgili önemli bilgiler verildi.
Eğitim programı ile ilgili konuşan Yönetim Sistemi Danışmanı Önder Aydın şunları kaydetti: “Arkadaşlar bugün burada bir toplantı yaptık bir eğitim yaptık daha doğrusu. Bu eğitim DiKA’nın vermiş olduğu, Batman Basın Konseyi Derneği ve onun üyeleri ile ilgili bilgi güvenliği yönetim sistemi ile ilgili bir eğitim. Tabi biliyorsunuz bu son dönemde 2016’da çıkan bir kanun var. Kişisel verilerin korunması kanunu var. Bu kanun kapsamı da bilgi güvenliği dâhilinde. Dolayısıyla biz bugün arkadaşlarımıza hem kişisel verilerin korunması hem de bilgi güvenliğinin gazetelerde ve konsey yapısında nasıl uygulanacağı ile ilgili bir eğitim yaptık. Bunun için DİKA’ya özellikle destek verdiği için teşekkür ediyoruz. Bize de bu eğitim verme fırsatı sağladıkları için ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. Dilerim arkadaşlarımıza bir faydası olmuştu. Bundan sonraki süreçte bu bilgi güvenliği yönetim sisteminin kurulması aşamasında danışmanlık hizmetlerimiz de devam edecek. Proje kapanana kadar sizlerleyiz teşekkür ederim.”
.jpg)
Program ile ilgili açıklama yapan Veysi Demir’de, “DİKA ile yaptığımız işbirliği kapsamında üç gün süren güzel bir çalışmamız oldu. Bizler ve üyelerimizin faydalandığı bu program devam edecektir. DİKA’ya, Önder hocamıza ve katılımcı meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca yakın ilgilerinden dolayı Real Konak Hotel personeli ve müdür Sinan Sarı beye teşekkür ederim” diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok