
'Dünya Hemşireler Günü' kutlandı
Tüm dünyada hemşirelik mesleğinin öncü ismi olarak kabul edilen Florence Nightingale'in doğum günü olan 12 Mayıs 'Dünya Hemşireler Günü'nü takip eden hafta Hemşireler Haftası olarak kutlanmaktadır.
Hemşireler Haftası nedeniyle yapılan kutlamalara Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Batman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. İzzet Gök, hemşireler, ebeler ve sağlık camiasından birçok kişi katıldı.
Kutlamada hemşireler ve ebeler mesleğinin önemini açıklayan Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, hemşirelik zor çalışma şartları gerektiren insan sevgisiyle dolu sabır ve hoşgörü kavramını içinde barındıran zor ama onurlu ve kutsal bir meslek olduğunu söyledi.
Bodakçi, "Temel sorumluluğu toplumun sağlığını yükseltmek, sağlıklı bireyin sağlığını korumak ve hastalıklı bireyi tedavi etmek olan ve bunları yaparken de bilgili, ahlaklı ve vicdanlı davranmayı kendine şiar edinen bu yüce mesleğin mensubu fedakar hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar diler, sağlıkçıya şiddetin olmadığı yarınlar dilerim." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 02TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 03MİLLETVEKİLİ ODUNCU'DAN BELEDİYE PROJESİNE SERT ELEŞTİRİ
- 046 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
- 05CHP’Lİ TANRIKULU BATSO’YU ZİYARET ETTİ
- 06ŞAAB VADİSİ YOLU ASFALTLANDI
- 07OKULLARDA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
- 08KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 09BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 10EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 11AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 12BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 13GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 14ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 15EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
Henüz Yorum yok