HAFRİYAT TAŞIMA VE DEPOLAMADA YENİ SİSTEM
HAFRİYAT TAŞIMA VE DEPOLAMADA YENİ SİSTEM
Yerleşim alanlarındaki hafriyat ve inşaat atıklarının bertarafının kontrol altına alınmasını ve depolama işinin mevzuata uygun yapılması çalışmalarını amaçlayan “Hafriyat Yönetim Sistemi” ile ilgili toplantı yapıldı.
Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, kent içindeki hafriyat ve inşaat atıklarının kontrollü bir şekilde toplanması ve depolanması için hafriyat firmaları temsilcileriyle bir araya gelerek sürecin nasıl işleyeceğine ilişkin bilgilendirme yaptı.
Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Recep Kavuş’un Belediye Meclis Salonunda bilgilendirme yaptığı toplantıya Belediye Zabıta, Bilgi İşlem, İmar ve Fen İşleri Müdürlüklerinin yetkililerinin yanı sıra hafriyat taşıma işiyle uğraşan firma temsilcileri katıldı.
Toplantıda zorunlu hale gelecek olan; hafriyat toprağı, inşaat atıkları taşıma izin belgesi, atık taşıma kabul belgesi ve tüm atıkların belediyenin belirlediği döküm alnına taşıma zorunluluğu hakkında sektörde çalışan katılımcılara bilgilendirme yapıldı.
Temel kazı hafriyatına başlamadan önce yapılacak işleyişi slayt gösterimi eşliğinde tek tek sıralayan Kavuş, Batman Belediyesi olarak Hafriyat Taşıma İzin Belgesi olmayan firma ve tüzel kişilerin kesinlikle bu işleri yapmasına müsaade etmeyeceklerini ve bu konuda kararlı olduklarını söyledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF'TE BAHAR
- 02BATMAN BÖLGENİN TİCARET MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 03BAKAN BAYRAKTAR’A BATMAN İÇİN STRATEJİK ZİYARET
- 04YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 05GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 06TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 0715 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI
- 08MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN TESBİH PAZARINA ZİYARET
- 09 “Hasta mahpus cezaevinde tutulmamalı”
- 10EKMEN, “GAZETECİLERE YÖNELİK YARGI BASKISI ARTIYOR”
- 11Şeyh Süleyman Bağdu Davası 17 Nisan’a Ertelendi
- 12Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 13Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 14Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 15BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME




Henüz Yorum yok