İçişleri Bakan Yardımcısından 'güvenlik' ziyareti
İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için sabah saatlerinde Batman’a geldi. Siirt’ten karayoluyla Batman’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk’e Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz eşlik etti.
İlk olarak Valiliği ziyaret eden Öztürk’ü Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ile bazı kurum müdürleri karşıladı.
Burada valilik makamında yapılan kısa değerlendirme toplantısının ardından yaptığı ziyaretle ilgili bilgi veren İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk, “Temel itibariyle güvenlik, önümüzdeki zaman içerisinde güvenlikle ilgili yapılan ve yapılacak olanları değerlendirme maksadıyla geziyoruz. Tabi bunun içinde referandum da var ama önümüzdeki bahar ve yaz döneminde yapacağımız işleri gözden geçiriyoruz. Bu zamana kadar yapılanları da yeniden değerlendiriyoruz. Eksiğimiz, gediğimiz neresi var, ona bakıyoruz. Valilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kaymakamlarımızla yapacağımız görüşmelerde kanaat sahibi olacağız ve ona göre bir değerlendirmede bulunacağız.” dedi.
Öztürk, Valilik Konferans Salonuna geçerek burada ilin amirleriyle birlikte basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, ilçe kaymakamları ve ilin amirleri hazır bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BESO Başkanı Çiftçi: “Batman’ı E-Ticaret Üssü Yapmaya Kararlıyız”
- 02ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- 03TUAY-DER’den cezaevlerindeki kadınlara dikkat çekme eylemi
- 04BATMAN’DA SİLAH KAÇAKÇILIĞINA AĞIR DARBE
- 05MİLLETVEKİLİ RAMANLI KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
- 06SU TANKERİNDE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
- 07“KADIN VARSA GÜÇ VAR”
- 08TÜPRAŞ’TA “NORM KADRO” TEPKİSİ
- 09SASON’DA YAĞIŞ SONRASI YOL TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
- 10BATMAN’DA FETÖ OPERASYONU: 1 GÖZALTI
- 11YENİ KATI ATIK İSTASYONU HİZMETE GİRDİ
- 12BESO’DAN ASRİAD’A ZİYARET
- 13ÇELİK, “YA BU MESELEYİ ÇÖZERİZ, YA DA BU MESELE BİZİ ÇÖZER”
- 14VALİ CANALP “BATMAN 12 GÜN BOYUNCA LEZZET MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ”
- 15PETROL-İŞ’TEN SİLAHLANMAYA KARŞI ACİL TEDBİR ÇAĞRISI




Henüz Yorum yok