
ATIL DURUMDAKİ OTOBÜS HİZMETE ALINDI
ATIL DURUMDAKİ OTOBÜS HİZMETE ALINDI
Batman Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimizin fedakarca yaptıkları çalışma sonucu daha önce atıl durumda olan otobüs İşletme ve İştirakler Müdürlüğü envanterine kazandırıldı.
Atıl durumda olan otobüs, ekiplerimizin 17 günlük titiz çalışması sonucu tekrar hizmete kazandırılarak toplu taşımada hizmet verecek duruma getirildi. Motor revizyonu, iç döşeme, elektrik aksamları, dış kaporta iş ve işlemleri belediye personelimizce yapılırken çalışmalara bir usta başı, 1 motor ustası ve 2 kaporta ustası da eşlik etti.
Piyasada yapılacak çalışmanın yaklaşık 30 bin TL civarında olacağını ifade eden belediye yetkilileri, 2 bin TL maliyetle tekrara hizmete kazandırılan otobüs ile belediye kasasına 28 bin TL kazandırmış oldu.
Çalışması tamamlanan Otobüs; Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğünce, halkımızın toplu taşıma ve ulaşımları işlerinde kullanılacak. Geri dönüştürülebilen malzemelerin tekrar kazandırıldığını ifade eden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz: “Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, prensip gereği bu ve buna benzer araçların tekrar geri dönüşümünü sağlayarak Batman halkımızın hizmetine sunulması için var gücüyle çalışmaya devam ediyor” dediler.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATMAN’DA ALTERNATİF YOLLAR ARTIYOR
- 02KÖYLERE 24 YENİ NESİL EKOLOJİK DURAK
- 03DİJİTAL GEZGİNLER BATMAN’I KEŞFE GELİYOR
- 04İLUH’TA 2. ETAP 1. KISIM TAMAMLANDI
- 05Oymataş Gıda İhtisas OSB’de altyapı çalışmaları hızla sürüyor
- 0635 DAĞITIM NOKTASINDA 6 BİN 784 AİLE FAYDALANIYOR
- 07ÇAY MAHALLESİ’NDE ALTYAPI GÜÇLENDİRİLİYOR
- 0827 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
- 09HASANKEYF’TE KÖY YOLLARINDA ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI
- 10KAÇAK ET OPERASYONU: 42 BİN TL CEZA
- 11ZEYNEP ODUNCU’DAN “EK KAYNAK KİTAP” SORULARI
- 12Batman, TEKNOFEST’ten 4 ödülle döndü
- 13NASIROĞLU “BATMAN’DA İLMİK İLMİK YOL HARİTASI İŞLİYORUZ”
- 14BATMAN BAROSU TÜRKİYE ŞAMPİYONU
- 1555 HAFIZ BELGELERİNİ ALDI
Henüz Yorum yok