
Öğrenciler eğitim ihtiyaçları için kütüphaneye akın ediyor
Derslerine hazırlanan ve dershaneye gitme durumu olmayan, evde çalışma ortamı bulamayan öğrenciler kütüphanelere akın ediyor. Kütüphanede yer bulmak için sabahın erken saatlerinde Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki İl Halk Kütüphanesine giden öğrenciler uzun kuyruk oluşturuyor.
Hafta içi her gün dakikalarca kütüphaneye girip ders çalışmak için bekleyen öğrenciler, verimli çalışmak için en uygun yerin kütüphaneler olduğunu belirttiler.
Oluşan yoğunluk nedeniyle kütüphanede yer bulmakta zorlandıklarını ifade eden öğrenciler, kütüphanede bilgisayar, internet, kaynak ve yardımcı kitaplardan yararlanarak üniversiteye hazırlandıklarını söylediler.
Kütüphanede yer bulmak için sabahın erken saatinde gelip çantasını sıraya koyduğunu belirten öğrenci Eren Özerdem, “Buraya sabah saat 07.30’da geldim ve çantamı sıraya koydum. Erken gelmezsek sıra bize gelmiyor. Evde çalışamadığım için kütüphaneye geliyorum. Lise öğrencisiyim. Eşit ağırlıkçı olduğum için TYT’yi bitirmeye çalışıyorum. TYT bitince AYT’ye geçmeyi planlıyorum. Evde çocuklar olduğu için ve televizyon sesi ve kalabalık olduğundan kendimi derse veremiyorum. Burası daha sakin, sesiz ve çalışma ortamı daha iyi olduğu için geliyorum.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok