
Şehir içi araç sayısı az diye belediyeye yürüdüler
Batman'da "Emekli TOKİ" sakinleri, bulundukları semte gelen şehir içi araç sayısının 4 iken 2'ye düşürülmesi sonucu büyük mağduriyet yaşadıklarını belirterek sorunlarının giderilmesi için belediyeye yürüdüler.
Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü üzerinde Kuyubaşı köyü yakınlarında bulunan Emekli TOKİ'de ikamet eden vatandaşlar, Batman Belediyesi'nin 4 olan otobüs sayısını 2'ye düşürdüğünü ve bu yüzden mağdur olduklarını belirterek, otobüs sayısının artırılmasını istediler.
Otobüs sefer sayısının düşürülmesine tepki gösteren TOKİ sakinleri, mağduriyetlerinin giderilmesi için toplanıp Batman Belediyesine yürüdüler. Emekli TOKİ sakinlerinden oluşan bir heyet, Batman Belediyesi Ulaştırma Müdürü ile görüşüp otobüs sorununun giderilmesi talebinde bulundu.
Belediyenin otobüs sayısını artırması gerekirken, 2'e düşürdüğünü ifade eden TOKİ sakinleri, bu yüzden mağduriyetin daha da arttığını kaydettiler.
Otobüs sayısının 4 iken yarım saat durakta beklediklerini, şimdi ise otobüs sayısının azalmasıyla 1 saat otobüsü beklemek zorunda kalacaklarını vurgulayan TOKİ sakinleri, belediyeden sıkıntının gidermesini bekliyorlar.
"Büyük mağduriyet yaşıyoruz"
TOKİ sakinleri adına konuşan Abdülhaluk Minas, mağduriyetlerini bildirmelerine rağmen sorunlarının giderilmediğini belirterek, "Batman Belediyesi, Emekli TOKİ sakinleri olarak 4 olan otobüs sayımızı 2'ye düşürdüler. Bundan dolayı büyük mağduriyet yaşıyoruz. Bu sorunumuz için belediyenin ulaştırma müdürüyle görüştük. Kendisi mağduriyetin devam edeceğini söyledi. Bizlerin mağduriyeti giderilinceye kadar haklı eylemlerde bulunup tepkimizi ortaya koyacağız. Yaşadığımız yerde bin 680 konut bulunmaktadır. Bizler daha önce 4 tane olan otobüs sayısının az olduğunu ve bunun artırılması için talepte bulunmuştuk. Bırakın sayıyı artırmayı, 4 olan sayıyı da 2'ye düşürüp, Batı Raman Kampüsüne verdiler. Bu çok büyük bir mağduriyet oluşturuyor." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 02İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 032 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
- 04Ortaklar toplantısı Polonya’da gerçekleştirildi
- 05GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
- 06VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
- 07FESTİVAL COŞKUSU ROJİN KONSERİYLE BAŞLADI
- 08DİCLE KART ŞEFLİĞİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN İSTANBUL’DA ÖNEMLİ TEMASLAR
- 10Bir Kalp Bin Umut Derneği’nden 250 öğrenciye kırtasiye desteği
- 11BATMAN’DA YAPILACAK ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI
- 12ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ BAL GRUBU
- 13DEVA İL BAŞKANI YILMAZ " İSRAİL İŞGALİ BÜYÜTÜYOR
- 14Hasankeyf, su ve doğa sporları festivaline hazırlanıyor
- 15ZABITADAN GENEL KANTİN DENETİMİ
Henüz Yorum yok