"Bir Medeniyet Projesi HÜDA PAR Parti Programı"
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, yönetim kurulu üyelerine yönelik "Bir Medeniyet Projesi; HÜDA PAR Parti Programı" başlığıyla bir panel düzenledi.
Salgın tedbirlerine riayet edilerek Sevgi Toplantı Salonunda düzenlenen panele, Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Moderatörlüğünü Ahmet Bereketli'nin yaptığı panelde, parti programından önemli konulara temas edilerek bilgilendirmelerde bulunuldu.
Panelist Muhammet Şerif Durmaz
"Kardeş kardeşine zulmetmez, onu yalnız bırakmaz"
Programda "Neden HÜDA PAR?" temasıyla bir konuşma yapan panelist Muhammet Şerif Durmaz, "Bizim medeniyet tasavvurumuzda, kardeş kardeşine zulmetmez, darda kaldığında onu yalnız bırakmaz. Bu değerleri yeniden ihya ve toplumu yeniden inşa etmek gerekir. Bu uğurda elimizden gelen çabayı sarf etmek, görevimizdir." ifadelerini kullandı.
"Parti programımız bir medeniyet projesidir"
Nasıl bir parti olduklarına değinen Durmaz, "Bize 'Siz nasıl bir partisiniz, kendinizi nasıl tanımlıyorsunuz?' diye soruyorlar. Biz de diyoruz ki, biz İslam'ı ölçü alan, insanı ve adaleti önceleyen, siyasetin halka hizmet aracı olduğunu ifade eden bir siyasi partiyiz. Bizim düşüncemizde, halka hizmet etmek Hakka hizmet etmenin bir gereğidir. Bizim için önemli olan insandır, millettir ve memlekettir. Parti programımıza bakıldığında bunlar görülecektir. O yüzden, parti programımızın bir medeniyet projesi olduğunu söylüyoruz." şeklinde konuştu.
Panelist Şehmus Altıok
"Eğitimin en önemli öğesi doğru bilgidir"
Bilginin ideolojik bir amaç için araç haline getirilmemesi gerektiğine dikkat çeken panelist Şehmus Altıok, "Eğitimin en önemli öğesi doğru bilgidir. İdeal bir eğitimin önündeki en büyük engel ise bilginin yozlaşmasıdır. Yozlaşmanın asıl kaynağı ise toplum değerlerine öncülük eden bilginin dünyevi çıkar ve ideolojik amaç için bir araç haline gelmesidir." dedi.
Panelist Şükrü Bakır
"Engellilerin yeteneklerine uygun projeler geliştirilmeli"
Engelli bireylerin yaşadığı sıkıntılara dair bir değerlendirme yapan panelist Şükrü Bakır ise şunları söyledi:
"Engelli bireylerin temel insani hakları olan sağlık, rehabilitasyon, eğitim ve istihdama erişimleri kolaylaştırılmalıdır. Yeteneklerine uygun projeler geliştirilmeli, kamu ve özel işyerlerinde engelli çalışma oranları yükseltilmelidir."
Program, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok