
BÜ’de Çanakkale programı
BÜ’de Çanakkale programı
Batman Üniversitesi, 18 Mart Şehitler Günü’nü Çanakkale Kardeşliği Programı kapsamında düzenlenen “Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi”, “Çanakkale Destanı Paneli” ve 100 öğrenciyi de Çanakkale Şehitliği’ni ziyarete uğurlayarak andı.
Batman Üniversitesi, 18 Mart Şehitler Günü’nü Çanakkale Kardeşliği Programı kapsamında düzenlenen “Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi”, “Çanakkale Destanı Paneli” ve 100 öğrenciyi de Çanakkale Şehitliği’ni ziyarete uğurlayarak andı.
Merkez kampüste gerçekleştirilen programa Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Prof. Dr. Salim Cöhce ve Prof. Dr. İbrahim Tellioğlu, STK temsilcileri, Üniversitemiz personeli, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Batman Valiliği, Batman Üniversitesi, Türkiye Gençlik Konseyi ve Batman Belediyesi’nin desteği ile Batman Üniversitesi’nden 100 öğrenci 18 Mart Şehitler Günü’nü Çanakkale’de anmak üzere Rektör Durmuş, Belediye Başkan Vekili Aksoy, Vali Yardımcısı Çeviren, Üniversite personeli ve öğrencileri tarafından uğurlandı. Uğurlama töreninde konuşan Rektör Durmuş; Belediyemizin katkılarıyla bugün 100 öğrencimizi Çanakkale’ye uğurladıklarını, bu bağlamda Belediye Başkan Vekilimize katkılarından dolayı teşekkür ettiğini açıkladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 02JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 03TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 04DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 052 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 06BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 07MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 08AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 09Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 10Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 11Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 12İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 13Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 14Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 159 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
Henüz Yorum yok