
Batman Valisi okullarda incelemelerde bulundu
Batman Valisi Ahmet Deniz, merkez Petrol Mahallesinde bulunan Batman Yağmur Anaokulunu, Metin Bostancıoğlu Ortaokulu, Metin Bostancıoğlu İlköğretim Okulunu ve Petrol Anadolu Lisesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Okullarda incelemelerde bulunan Vali Deniz, sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi ve okullarda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Sınıfları gezerek, öğrencilere kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunan Deniz, öğrencilerle “Batman Her Yerde Okuyor” kampanyası kapsamında okuma saati etkinliğinde kitap okudu.
İlde eğitim-öğretim kalitesini artırmak ve başarı seviyesini yükseltmek için birçok projenin hayata geçirildiğini belirten Deniz, Batman’da eğitim çıtasını yükseltmek için el birliği içerisinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.
Okullarda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelen Deniz, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi, kendilerine kitap hediye etti.
Deniz, “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar projesi, Batman Her Yerde Okuyor kampanyası gibi birçok çalışma yürütülüyor. Eğitim-öğretimin yanında ayrıca çocuklarımıza her fırsatta milli ve manevi değerlerimizi, ülkemizin birlik ve beraberliği, kardeşlik duygusu her fırsatta çocuklarımıza anlatmalısınız. Bizleri bir arada tutacak olan bu değerlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Öğrencilerle kuracağınız iletişim önemlidir, bunun yanında her fırsatta aile ziyaretlerini gerçekleştirelim. Çünkü ailelerle kuracağınız iletişim hem çocukların eğitimine hem de birlik ve beraberliğimize önemli katkılar sunacağına inanıyorum.” diye konuştu.
Petrol mahallesindeki okul ziyaretlerinin ardından Deniz, Mehmet Şimşek İmam Hatip Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan Necip Fazıl Kısakürek Kütüphanesinin açılışını yaptı.
Kütüphane açılışın ardından öğrencileri ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle ile bir süre sohbet ederek, kendilerini kitap hediye etti. (
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 02İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 032 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
- 04Ortaklar toplantısı Polonya’da gerçekleştirildi
- 05GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
- 06VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
- 07FESTİVAL COŞKUSU ROJİN KONSERİYLE BAŞLADI
- 08DİCLE KART ŞEFLİĞİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN İSTANBUL’DA ÖNEMLİ TEMASLAR
- 10Bir Kalp Bin Umut Derneği’nden 250 öğrenciye kırtasiye desteği
- 11BATMAN’DA YAPILACAK ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI
- 12ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ BAL GRUBU
- 13DEVA İL BAŞKANI YILMAZ " İSRAİL İŞGALİ BÜYÜTÜYOR
- 14Hasankeyf, su ve doğa sporları festivaline hazırlanıyor
- 15ZABITADAN GENEL KANTİN DENETİMİ
Henüz Yorum yok