Belediyede kadın ve aile müdürlüğü
Belediyede kadın ve aile müdürlüğü
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kadına şiddetin önlenmesi ve ailenin korunması ile ilgili bir müdürlük kurulduğunu ifade etti.
Batman Belediye Başkanlığına bağlı bulunan müdürlüklere bir yenisi daha eklendi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün kurulmasının ardından müdürlüğe de Batman Belediyesi’nin değişik birimlerinde aktif olarak görev alan Serpil Gürsoy'un Müdür olarak atandığı belirtildi.
Başkanlık Makamının 22.08.2019 tarihli oluruyla Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün kurulduğunu kaydeden Belediye Eş Başkanları: “Kadın şiddetine karşı olduğumuzu, cinsiyet eşitlikçi bir yaklaşımla yaşama baktığımızı açıklamıştık. Dolayısıyla kadınların korunması, şiddetin dahi isminin geçmeyeceği bir ortamın hazırlanmasında yerel yönetim olarak bizlere büyük görevler düşmektedir. Hem kadın şiddeti ve hem de aile ortamının korunmasında yapılacak çalışmaların ilk adımını atmış bulunmaktayız. Batmanlı kadınlarımız olmak üzere toplumun tüm dinamikleriyle birlikte hareket ederek ‘şiddet’ kelimesini telaffuzunun dahi edilmeyeceği bir gelecek dileğiyle, hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz” ifadelerinde bulundular.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok