Evi soyulup ateşe verilen genç yardım istiyor
Batman'ın Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı TOKİ civarında bulunan Ahmet Barış Akçal’a ait tek katlı müstakil eve iki gün önce giren hırsız ya da hırsızlar, değerli eşyaları çaldıktan sonra evi ateşe verdi.
Olayın askerlik işlemleri için evden çıktığı gece yaşandığını belirten Akçal, hırsızların ev eşyaları ile nişanlısına ait altın ve çeyizleri çaldığını söyledi.
Ateşe verilmesi nedeniyle evde büyük çapta hasar oluştuğunu ve yıllardır biriktirdiği parasıyla evlilik için aldığı eşyaların kullanılamaz hale geldiğini dile getiren Akçal, yetkililerden yardım istedi.
Yaklaşık 15 bin TL zararının oluştuğunu ifade eden Akçal, "Geçenlerde askerlik işlemlerimi yapmak için evden çıktım. Bu sırada orada bulunan madde bağımlısı gençler gelip evimi ateşe verdiler. Taşıyabildikleri televizyon, nişanlımın bavulu ve aynı zamanda bir tane DVD playerimi götürdüler. Bavulun içinde iki tane burma bilezik vardı. Evimi soyduktan sonra ateşe verdiler." dedi.
Yetkililerin, zararının karşılanması ve evinin onarılması için kendisine yardımcı olmasını talep eden Akçal, "Devlet yetkililerinden zararımın karşılanmasını ve evimin onarılmasını rica ediyorum. Bu konuda çok mağdurum. Daha önce de defalarca bu tür olayların yaşandığını bildirmemize rağmen hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Gençler sürekli oralarda toplanıp madde kullanarak evlere giriyorlar. Daha öncede üç dört sefer bu tür olaylar yaşandı. Bildirmemize rağmen gerekli işlemler yapılmadı. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyoruz. Oraların da artık güvenli olmasını talep ediyoruz." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok