REKTÖR DEMİR, GELECEĞİN AŞÇILARIYLA YEMEK PİŞİRDİ
Hasankeyf Meslek Yüksekokulunda bulunan ve öğrencilerin uygulamalı eğitimlerde kullandıkları mutfağı ziyaret eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerin pişirdikleri yemeklerin yapılış aşamalarını izleyerek onlarla beraber yemek pişirdi.
Öğrenciler, Yöresel Mutfaktan ve Dünya Mutfağından Yemekler Öğreniyor Hasankeyf Meslek Yüksekokulunda ki donanımlı endüstriyel mutfak ekipmanlarıyla uluslararası standartlara uygun yemekler ve tatlılar hazırlayan öğrenciler, yöresel mutfaktan ve dünya mutfağından yemekler öğreniyor.
Bölüm hocalarından aldıkları teorik bilgileri pratiğe dönüştürmeye çalışan öğrencilerin hazırladıkları yöresel tatlılardan harire tatlısı ve Uzakdoğu mutfağından sebzeli noodle, tam puan aldı.
Rektör Demir: “Nitelikli Bir Eğitim, Çok Yönlü Çalışmaların Yürütülmesi ve Donanımlı Alt Yapıların Hazırlanması Sonucunda Sağlanabilir”
Batman Üniversitesi öğrencilerinin evrensel düzeyde bilgilerle donanmalarının sağlanması için çağdaş eğitim ilkelerini benimsediklerini belirten Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, aşçılık bölümü öğrencilerinin teorik bilgileri pratiğe dönüştürmeye yönelik sunumlarının da bu ilkeler çerçevesinde olduğunu ifade etti.
Nitelikli bir eğitimin çok yönlü çalışmaların yürütülmesi ve donanımlı alt yapıların hazırlanması sonucunda sağlanabileceğini vurgulayan Rektör Demir, öğrencilerinin öğrenmelerini hızlandıracak çalışmaları hayata geçirmenin ve ihtiyaçlarını karşılayacak alt yapıları hazırlamış olmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.
Öğrencilerini meslek hayatına ve sektöre hazırlamak için erken davrandıklarını söyleyen Rektör Demir, Batman Üniversitesinin farklı sektörlerde çalışacak her bir öğrencisinin sorumluluk taşıyabilecek potansiyele sahip olduğunun altını çizdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 02BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 03ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 04İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 05NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 06BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 07EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 08BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 09KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 10‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 11CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 12Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 13İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 14“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”
- 15MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok