300 AİLEYE MONT VE BOT YARDIMI
Batman’da etkisini artıran ve zaman zaman -10 dereceye kadar düşen hava sıcaklıkları, kış şartlarını özellikle ihtiyaç sahibi aileler için daha da zorlaştırdı. Bu zorlu süreçte İHH İnsani Yardım Vakfı Batman Şubesi, ihtiyaç sahibi ve yetim aileleri yalnız bırakmadı.
İHH İnsani Yardım Vakfı Batman Şubesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında, kent genelinde 300 ihtiyaç sahibi ve yetim aileye mont ve bot yardımı yapıldı. Soğuk kış günlerinde ailelerin ve çocukların temel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan yardım çalışması, gönüllülerin desteğiyle titizlikle gerçekleştirildi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı Batman Şube Başkanı Mehmet Latif Kaya, kış aylarının dar gelirli aileler için çok daha ağır geçtiğine dikkat çekerek “Batman’da kış mevsimi bu yıl oldukça sert geçiyor. Hava sıcaklıklarının eksi derecelere kadar düştüğü bu günlerde, özellikle yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmak bizim için büyük bir sorumluluk. Hayırseverlerimizin emanetlerini, 300 ailemize mont ve bot olarak ulaştırdık. Amacımız, hiçbir çocuğun ve ailenin soğukta üşümemesidir” dedi.
Spinkolik
Kaya, destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, kış boyunca yardım çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti.
İHH Batman Şubesi’nin gerçekleştirdiği bu yardım faaliyeti, kentte ihtiyaç sahibi ailelere umut olurken, dayanışma ve kardeşlik ruhunun da güçlü bir örneği olarak takdir topladı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 02Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 03Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 04Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 05DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 06HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 07BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 08Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 09HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET
- 11ASFALT ÖNCESİ ÇALIŞMALARA BAŞLANDI
- 12BATMAN SONSÖZ GAZETESİ 13. YAYIN YILINA GİRDİ
- 1342 PARSEL İÇİN TAHSİS SÜRECİ BAŞLADI
- 1440 BİN KOŞAN TAVUK DAĞITILDI
- 15“BARAJ, GÖLET VE KANALLARA GİRMEK ÖLÜMLE SONUÇLANABİLİR”




Henüz Yorum yok