WC PROJESİNE TEPKİ
Demokrasi Platformundan WC projesine tepki
Batman Belediyesi tarafından Endüstri Meslek Lisesinin önünü ile Atatürk Parkı yanında yapımına başlanan mini market ve tuvalet projesine bir tepki de Batman Demokrasi Platformu Dönem Sözcülerinden geldi.
Batman Demokrasi Platformu Dönem Sözcüleri Vahdettin Tüzün ve Deniz Topkan, Turgut Özal Bulvarı üzerinde Endüstri Meslek lisesinin önü ile Atatürk Parkı yanında yapımına başlanan mini market ve tuvalet projesine tepki gösterdi.
‘KAMU ALANLARI ZAYIFLATILMAKTADIR’
Projenin ranta dayalı olduğunu ileri süren Tüzün ve Topkan “Modern kentlerde kamu alanları kişi sayısı üzerinden hesaplanarak nüfusa bağlı olarak arttırılırken Batman kent merkezinde mevcut kaldırımların bu şekilde işgal edilerek rant alanına dönüştürülmesi kamu alanları zayıflatılmaktadır. Rant amaçlı inşa edilmekte olduğu anlaşılan yapının inşa faaliyetleri hemen sonlandırılmalı ve burası kamu alanı olarak eskisi gibi tahsis edilmelidir. Kamu kullanımında olan yol, park ve kaldırımların rant amaçlı kullanılmasını kabul etmiyoruz. Alınan yanlış kararların biran önce düzeltilmesini kent kamuoyu adına beklemekteyiz. Yeşil alanların korunarak yapılaşmaya izin verilmemesi gerekmektedir. Kent kamuoyu adına yaşanan kent suçları hakkında işlem yapılmasını ve bu yanlış kararlardan vazgeçilmesini bekliyoruz. Kent suçları hakkında sessiz kalmayacağımızı ve olayların takipçisi olacağımızı ifade etmek isteriz” diye konuştu.
Etiketler : #PROJESİNE,#TEPKİ,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 04Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 05Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 06Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 07ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 08ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR
- 092.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 10MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 11MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 12850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 13STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 14YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 15TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE




Henüz Yorum yok