Batman'da Kutlu Doğum anons araçları dolaşmaya başladı
Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından pazar günü saat 13.30'da Yeni Otogar yanı Mevlit Alanında düzenleyecek olan Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Batman halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hz. Muhammed'in hayatını anlatan 100 bin siyer kitabı dağıtarak etkinliğe davet eden platform üye ve gönüllüleri, şehir merkezindeki ve kırsaldaki tüm evleri dolaşıyor.
Platforma üye derneklerden Hira-Der, halkı Batman'da Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum Mevlidine davet için anons araçlarını Batman sokaklarında dolaştırmaya başladı.
Batman Hira-Der önünden kalkan araçların üzerine “Alemlere rahmet Hz. Muhammed`e (sav) selamlar olsun, Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav) ve 24 Nisan Pazar saat 13.30 mevlüd alanı” yazan brandalar asıldı.
Çiçeklerle süslenen araçlar, Hira-Der önünden Cuma namazından sonra hareket etti. Araçlar, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Kutlu Doğum etkinliğine kadar Batman'ı ve yakın köyleri gezecek.
Öte yandan Batman'ın işlek caddelerinin birçok yerinde Kutlu Doğum stantları kurularak vatandaşlar Kutlu Doğum etkinliğine davet edildi. Stantlarda çocuklara Peygamber Sevdalıları Platformu baskılı balonlar dağıtıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren Hira-Der Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Emin Yakut, "Kutlu Doğum etkinliğimiz için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Her sene olduğu gibi Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı Hira-Der olarak anons araçlarımızı hazırladık. İnşallah Batman'ın tüm cadde, sokak, en ücra köşeleri ve hatta Batman'a yakın köyleri dolaşarak halkımızı kutlu sevdaya davet edeceğiz. Cuma, cumartesi ve pazar gününe kadar 3 gün boyunca anons araçlarımız davet görevini yapacaklar. Ayrıca her bölgede Kutlu Doğum stantlarımız var. Bu stantlarla da anons yapılarak halkımıza CD, kitap ve davetiyeler verilerek halkımızı kutlu sevdaya mevlide davet ediyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızı Batman'ın Kutlu Doğum etkinliğine pazar günü mevlit alanında bekliyoruz."ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok