Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
Batman doğumlu iş insanı Esat Ekremoğlu, doğup büyüdüğü topraklara olan bağlılığını yatırımlarıyla bir kez daha gösteriyor.
.jpeg)
Türkiye’nin farklı şehirlerinde çeşitli sektörlerde başarılı projelere imza atan Ekremoğlu, şimdi de memleketi Batman’da istihdam ve kalkınma hamlesi başlattı.
Ekremoğlu’na bağlı firmalar, DEDAŞ (Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.) ile yürütülen elektrik altyapı projeleri kapsamında, Batman il merkezi başta olmak üzere ilçeler ve kırsal köylerde aktif altyapı çalışmaları yürütmektedir. Elektrik şebekelerinin yenilenmesi, enerji verimliliği ve köylerin elektrik erişiminin iyileştirilmesi hedefiyle yapılan bu çalışmalar, hem teknik altyapıyı güçlendiriyor hem de yerel istihdamı artırıyor.
“Batman’a Borcum Var”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esat Ekremoğlu, Batman’a olan gönül bağını şu sözlerle ifade etti:
“Ben bu topraklarda doğdum, büyüdüm. Nerede olursam olayım kalbim hep Batman’la birlikte attı. Bugün ülkemizin dört bir yanında işler yapıyoruz ama benim en büyük hayalim, kendi memleketimde kalıcı hizmetler bırakmak. Bundan sonra da elime geçecek her fırsatı Batman halkı için değerlendireceğim. Büyük projelerimiz var, hepsi Batman’ın kalkınması için olacak.”
Hedef: Gençlere İş, Bölgeye Değer
Elektrik altyapı çalışmalarının yanı sıra, Ekremoğlu’nun önümüzdeki süreçte Batman’da farklı sektörlere de yatırım yapacağı belirtiliyor. Sanayi, enerji ve sosyal sorumluluk projeleri gibi alanlarda planlanan yeni yatırımların, özellikle gençlere iş imkânı sağlayarak göçü azaltmayı ve bölgenin ekonomik dinamizmini artırmayı hedeflediği vurgulanıyor.
Batman’da Kalkınmanın Yeni Adı: Esat Ekremoğlu
Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla hem istihdam yaratan hem de altyapı eksiklerinin giderilmesine katkı sağlayan Ekremoğlu, yerelden kalkınma ilkesini benimseyerek Batman’ı bölgesel bir yatırım üssü haline getirmeyi amaçlıyor.
(1).jpeg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok