Batman Emekli TOKİ’de 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu tamamlandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, daha iyi sağlık hizmeti verebilmek amacıyla Emekli TOKİ’de acil istasyonu oluşturulduğunu söyledi.
Kurulan istasyonla vakaya ulaşma sürecinin kısaldığını ifade eden Pamukçu, "Emekli TOKİ yerleşim yerinin merkeze uzak olması, ulaşımda olası sıkıntıların yaşanabilmesi durumuyla karşı karşıya kalabilen semt sakinlerine daha iyi sağlık hizmeti verebilmek için o bölgede acil istasyonu oluşturuldu. Böylece vakaya ulaşma süreci daha da kısaltılmış oldu. Emekli TOKİ Aile Sağlığı Merkezi içerisinde oluşturulan, 12 personel, bir adet tam donanımlı ambulans ile 7/24 usulüne uygun çalışacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Batman ilimize bağlı 15 bin nüfuslu Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı TOKİ, Emekli TOKİ, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü KYK Yurtlar Bölgesi, Balpınar Beldesi ve ilimiz merkezine bağlı çevre köylere acil sağlık hizmeti sunmaktadır." dedi.
Batman genelinde 23 acil sağlık hizmetleri istasyonunun bulunduğunu belirten Pamukçu, "Batman genelinde toplamda 23 acil sağlık hizmetleri istasyonu ile vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Yeni hizmet vermeye başlayan Emekli TOKİ 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun semt sakinlerine ve Batman halkına hayırlı olmasını diliyoruz." diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 012.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 02MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 03MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 04850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 05STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 06YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 07TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 08Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti
- 09“BÜTÇE VAR, ADALET YOK”
- 10VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
- 1113. KADIN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12ÇİFTÇİ “YENİ PROJELERİ TAMAMLAMAK İÇİN 4 YIL DAHA OYLARINIZA TALİBİM’”
- 13BELEDİYE, SON 3,5 YILDA 42 YENİ PARK KENTE KAZANDIRDI
- 14“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
- 15ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ




Henüz Yorum yok