ÇARŞI PAZARI GEZEN RAMANLI, PROJELERİNİ ANLATIYOR
ÇARŞI PAZARI GEZEN RAMANLI, PROJELERİNİ ANLATIYOR
Seçime sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, tek amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, belediyenin halkın hizmetine amade olacağını söylüyor.
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim kampanyasına ara vermeden devam ediyor. Ramanlı, Batman ana arterlerden olan Turgut Özal Bulvarı’nda esnaf ve halkla bir araya geldi. Esnaf ve halkın taleplerini dinleyen Ramanlı, projelerini tanıttı ve gelen soruları cevapladı.
Kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız
Cudi Mahallesi semt pazarında alışveriş yapan halk ve esnafla bir araya gelen Ramanlı, sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm ve projelerini anlattı. Çocuklarla yakından ilgilenen Ramanlı, şeker dağıtarak samimi bir atmosfer oluşturdu.
Açıklamasında Ramanlı, “Cudi Mahallesinde semt pazarını ziyaret ettik. Biz memleketimizin her mahallesine eşit mesafedeyiz. Zenginliği de her mahallemize eşit bir şekilde pay edeceğiz. Kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız.” dedi.
Hizmet odaklı atılımlarını anlattı
Ramanlı, teravih namazı sonrası kıraathane ve çayevlerini ziyaret ederek gençlere projelerini anlattı. Halkla doğrudan iletişim kurmayı ve halka dokunmayı başaran Ramanlı, halkın sorunlarına ve yapılacak projeleri, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına çözüm üretecek hizmet odaklı atılımlarını anlattı. Ramanlı, halkla ve gençlerle diyalogunda, toplumun birlik ve beraberliğini vurgulayarak inanç, dil ve hizmet üzerine temel prensiplerini aktardı.
Ramanlı, mahallelerin, sokakların ve meydanların hizmete muhtaç olduğunu ve tek amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, belediye olarak halkın hizmetine amade olacaklarını ifade etti. Ramanlı, “Belediye başkanı olduğumuzda halkımıza çok güzel sosyal tesisler inşa edeceğiz. Batmanlılara farklı vakit geçirme alanları oluşturacağız.” diye konuştu.
“Dil ve Kültürel Değerlere Sahip Çıkacağız”
Ramanlı, dilin ve kültürel değerlerin korunması ve yaşatılmasının önemine vurgu yaparak, çocukların anadilleriyle eğitim almalarını sağlayacaklarını ve toplumun tarihine, dil ve kültürel değerlerine sahip çıkacaklarını belirtti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok