BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
Batman Tımoklular Derneği tarafından düzenlenen ‘Mele Evdilayê Timoqî Futbol Turnuvası’ finaline sayılı günler kaldı. Dernek, tüm Batman halkını 27 Temmuz Pazar günü saat 21.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak büyük finale davet etti.
Turnuvanın bir aydır devam ettiğini belirten Dernek Başkanı Av. Ferhat Bayındır, düzenledikleri bu organizasyonun gençler arasında dayanışma ve kaynaşmayı artırdığını vurguladı. Bayındır, “Şimdiye kadar 29 maç oynandı, 218 gol atıldı. Turnuva boyunca hiçbir sorun yaşanmadı. Gençlerimiz hem spor yaptı hem de bir araya gelerek dostluklarını pekiştirdi” dedi.
Bayındır, final maçının yalnızca bir spor karşılaşması değil, aynı zamanda bir toplumsal dayanışma şöleni olacağını belirterek “Bu maç sadece Tımok ailesinin maçı olmayacak, bütün Batman halkının maçı olacak. Annelerimizle, gençlerimizle, yaşlılarımızla birlikte tribünleri dolduralım. Stresimizi atıp bir araya gelelim, birbirimizi tanıyalım” dedi.
Final karşılaşmasının öncesinde, 26 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’de yine 19 Mayıs Stadyumu’nda üçüncülük maçı oynanacak.
GENÇLERİ TEHLİKELERDEN UZAK TUTMAK İÇİN SPOR
Dernek Başkanı Bayındır, turnuvanın gençleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmayı amaçladığını da vurgulayarak “Spor sayesinde sigara, alkol ve uyuşturucu gibi tehlikeli yollardan uzak durmalarını istiyoruz. Bu organizasyonlarla onların sosyal bağlarını güçlendiriyoruz” dedi.
AMAÇ: YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA
Batman Tımoklular Derneği’nin temel hedeflerinden birinin yardımlaşma ve dayanışma olduğunu belirten Bayındır, ihtiyaç sahibi ailelere destek olduklarını, afet ve kaza durumlarında da hızlıca yardım ulaştırdıklarını ifade etti.
Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm yöneticilere, tertip komitesine ve taraftarlara teşekkür eden Bayındır, son olarak tüm Batman halkına seslenerek “Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu’nda buluşalım. Tribünleri dolduralım, kardeşlik ve barış içinde bu heyecanlı maçı hep birlikte izleyelim. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 02“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 03İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 04“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 052026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 06ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 07ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 08Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 09JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 10BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 11BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 12BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 13KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 14BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 15Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor




Henüz Yorum yok